Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stargate má tuhý kořínek


ikona
imf
stargate
 

A kromě věrných fanoušků i všehoschopné tvůrce. Není to tak dlouho, co jsme informovali o možném konci série SG-1, která letos kroutí svou desátou sezónu. Možné ukončení přichází v době, kdy už si i fanoušci začínají stěžovat na mírný úpadek a SG-1 hlavně musí bojovat s ratingově úspěšnějším spin-offem Atlantis. Na druhou stranu tvůrci v reakcích na možné ukončení projektu kontrovali prohlášením o tom, že kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp a protože jsou to velcí kluci, nesou nám teď řešení na stříbrném podnose.

Vlastně to budou rovnou dva podnosy. Kápové v MGM se nechali ukecat a tak vzniknou dva celovečerní SG-1 filmy, které se na podzim 2007 objeví na DVD. Ten první by měl navázat na finále desáté sezóny a uzavřít kapitolu s Ori (Znamená to, že finále desáté sezóny bude nepříjemně cliffhangerovité? Zřejmě ano :), druhý se pak bude věnovat cestování v čase, takže může být v podstatě o čemkoliv.

Otázkou jak do tohoto plánu MGM zapadá ohlášené "pokračování" původní Stargate, které by se podle všeho mělo odehrávat v původním, filmovém vesmíru. Dělat si podobný bordel v jedné sérii zřejmě nemá obdoby a dost dobře nechápu, jak to scenáristé chtějí ustát. SG-1 každopádně dostává dvojitou šanci a forma celovečerních (i když stále televizních, co si budeme namlouvat) filmů je dobrým testem oddanosti fanoušků. Prodeje tak rozhodnou o tom, zda je jedenáctá sezóna na pořadu dne či nikoliv.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace