Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejsme doma, nechte vzkaz...


ikona
imf
redakce
 

...a nebo za námi přijďte do kina. Ano, pátek třináctého je tady a krom Jasona se na něj těšila i redakce MovieZone. Nejen že pořádáme v pořadí již druhou Trailer Night, ale v podstatě také slavíme (byť opožděně) první narozeniny našeho serveru (ve skutečnosti jsou třetí, pokud počítáme i TrailerZone). A jak jinak to oslavit než klíčovou komoditou - filmovými trailery. Už jsme vás na naší akci zvali v samostatném článku, takže nemá cenu omílat známá fakta. Momentálně je zaplněná cca polovina sálu a pokud se rozhodnete na poslední chvíli, pořád ještě máte šanci na pohodlné se rozvalení v sedačkách prostorného kina. Promítat budeme celkem 56 trailerů, dočkáte se několika tématických bloků, které jsou nabité perličkami ze zákulisí a také jednoho překvapení. Stejně jako v případě první Trailer Night pro vás máme zajímavého hosta.

To nejzajímavější ale bude pravděpodobně probíhat po půlnoci. Jakmile naše akce oficiálně skončí (počítame se stopáží 2-2,5 hodiny, ale to je skutečně orientační), bude ve vestibulu kina k dispozici výčep a místní bar bude otevřen až do třetí hodiny ranní. V tu dobu můžete sedět na židličkách, přibližovat se k pohovce (koukat, nesedat :) a nebo pobíhat po dostatečně prostorných interiérech kina a... samozřejmě konverzovat. S redaktory, s uživateli, s úplně cizími lidmi. To už je na vás. Snad nás nenecháte v bryndě.

Těšíme se na vás, těšíme se na to nejlepší z trailerové síně slávy a pevně doufáme, že v našem podání nebude pátek 13. smolným dnem. A teď už vážně mizíme. Kus redakce na generálku do Oka, druhý kus za dobrodružstvím kazachstánského svéráze jménem Borat. Snad se to nezboří, zatímco budeme "slavit".

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace