Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kašlete na výtah, berte schody.


ikona
imf
blackout
 

Jinak by se vám totiž mohla stát nějaká nemilá věc. A nemluvím teď o sídlištních úchylácích, kvůli kterým většinou jezdím výtahem sám (důchodkyně odmítají nastoupit, nechápu to :), tentokrát jde o výpadek elektrického proudu. Ten zažijí hrdinové nového hororu Blackout a jsou díky němu uvězněni v jednom velkém nemocničním výtahu. Celkem se jedná o čtyřiadvacet kusů, zjevně s klasickými stereotypními příznaky - mladá pohledná žena (hlavní hrdinka - Amber Tamblyn), její umírající matka, dívka těsně před porodem, fotbalista s vymknutým ramenem a samozřejmě nesmíme zapomenout na jednoho psychopatického vraha. Takže se bude hrát na Sekerníka. Vy neznáte hru na Sekerníka? Vždyť se to na pionýrských táborech hrálo odjakživa. Zhasne se, do pokoje se hodí sekera a pak se zamknou dveře. Ten kdo drží sekeru v ruce na konci je Sekerník.

Přejděme ale od trapného humoru k faktům. Výtah je velký, je v něm spousta lidí a všichni začínají být nervózní. To je dobrý výchozí bod pro dramatický thriller, ale jak si tvůrci poradí s vyvražďovačkou. Někoho nenápadně zabít v takhle uzavřeném prostoru není žádná sranda. Dočkáme se nakonec výletu do výtahové šachty a lezení po různých žebřících? Producenti tenhle zapeklitý úkol přenechali mexickému režiséru Rigoberto Castanedovi, který prozatím natočil jen pár kraťasů (s půvabnými názvy jako Necrofilia) a vyslali ho i se štábem do Španělska, kde se zřejmě dají pronajmout výtahy za bezkonkurenční ceny. Přemýšleli jste na tím, jak levné by mohlo být natočit film komplet ve výtahu? Já ano a také mě napadlo, že by to mohlo být extrémně nudné. Castaneda se určitě bude snažit, je to jeho první velká šance, ale ten námět už předem kulhá a nízkorozpočtových hororů je poslední dobou tolik, že jeden neví, kam dřív skočit. Každopádně si vezměte ponaučení ze zápletky i nadpisu a choďte radši po schodech. Šance na setkání s nějakým masovým vrahem se tak několikanásobně zvýší. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace