Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John se vrátí... už v lednu.


ikona
imf
rambosylvester stallone
 

Držíme se zlatého pravidla - každý měsíc alespoň jedna novinka o Rambovi. :) Nesmíte nám to vyčítat, Sylvester Stallone pořád přebírá možné scénáře a jak se blíží premiéra šestého Rockyho, poohlíží se, kam by šoupnul čtvrtého Ramba. Času není nazbyt a vrásky útočí den za dnem. Není třeba zbytečně váhat.

První klapka padne už v lednu a definitivně se tak stane v Thajsku. Možná si vzpomínáte, jak jsme tu před necelými dvěma měsíci žónglovali s možnými zápletkami. Schválený scénář je nakonec jakýmsi Frankensteinem, který si bere od všeho trochu. Žádná Rambova dcera se naštěstí nekoná. Náš hrdina žije v Thajsku a když se tu parta křesťanských kámošů vydá na osvětový pochod, je zajmuta barmskými vojáky, kteří ji odvlečou na své území. Zřejmě chtějí její stoupence nakrájet do salámů nebo tak něco. Johnny se samozřejmě na podobné zvěrstvo nemůže koukat, takže sežene pár ojetých AK-47ček, nějaké ty dobrovolníky a vydá se na svojí poslední misi. Ještě se uvidí, kdo skončí v salámu. Cestou to možná odnese i pár hadů, protože Sly jednoduchý název vyšperkoval a výsledkem je Rambo IV: In the Serpent's Eye. Že by hrál v poslední době Metal Gear Solid? Jenom dobře, trocha inspirace mu nemůže uškodit.

Scénář Stallone definitivně dopsal a samozřejmě bude film i produkovat a režírovat. Trailer na Rockyho naznačil, že ještě nepatří do šrotu, takže jsem osobně velmi zvědav, jak se s návratem ultimátní válečné mašiny popere. Zatímco Rocky se do kin vydá o Vánocích, Rambo by měl stihnout květnový termín. Natáčení tedy zjevně proběhne velmi rychle a zjevně ho neohrozí případný komerční propad Rockyho (ale ani mu nepomůže jeho případný veleúspěch). Vydrží do lednového termínu dříve nahození herci? Čert ví, ale kdybychom přišli o Jamese Brolina, Lindena Ashbyho nebo Kim Dickens, svět by se zřejmě nezbořil. Důležité je, že dostaneme zpátky rambo nůž, superluk a nějakou tu sestřelenou ruskou helikoptéru. Máš mojí důvěru, Johnny. Nepokaž si to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace