Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lucas se hrne do televize


ikona
imf
george lucas
 

Když chce božský George něco říct, prostě zamává vlajkou na svém Skywalker ranči a kde se vzalo, tu se vzalo, objeví se před ním hejno novinářů. A protože se mávalo zrovna před několika dny, máme pro vás řadu nových informací.

Tou nejzásadnější je asi fakt, že i sám Lucas začíná potvrzovat, že je poloviční důchodce a chce se minimálně stáhnout ze světa stříbrného plátna. Budoucnost je podle něj v aluminiu... ehm... tedy v televizi. Proto se teď hodně věnuje Lucas Animation, vesele prosperující divizi, která chystá nejen nový Star Wars animák, ale i řadu dalších, zatím neohlášených projektů. Lucas vidí v televizním trhu velký potenciál a proto shání všechny možné talenty, aby to mohl rozjet ve velkém. Neměli bychom toho dvaašedesátiletého kmeta podceňovat, protože disponuje slušným kapitálem a celá ILM skáče tak, jak píská. Indiana Jonesovi to ale do kin příliš nepomůže.

Patnáct let. Celých patnáct let už trvají přípravy a trojice Lucas-Spielberg-Ford se stále nemůže dohodnout na finální podobě. Lucas navíc stejně dlouho uvažuje i o válečném snímku o letcích druhé světové, který se jmenuje Red Tails. Doposud se mohl vymlouvat na Star Wars, ale co teď? Že by na ranči musel zalévat kytky a oprašovat Vaderovu uniformu? Lucasovo impérium jistě vyžaduje celého muže, ale ty čekací lhůty by to vážně chtělo zkrátit. Neříkám, že bych se bez čtvrtého Indyho neobešel, ale jak dlouho nám takhle budou hrozit? Zvyšuje mi to krevní tlak, kdykoliv zaslechnu, že už by se mělo točit.

Lucas by se ale po vyřízení všech starých dluhů rád věnoval produkci (hlavně té televizní) a pokud se prý zamiluje do nějakého projektu natolik, aby ho režíroval, mělo by jít o menší měřítko, bez jediného laseru v dohledu. Ne že bych mu to věřil (Star Wars fanoušci ho stejně nakonec ukecají), ale vize je to pěkná.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace