Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Bourne vyrazil na cestu!


ikona
imf
bourne ultimatum
 

Bude pěkně dlouhá (premiéra je naplánována někam k srpnu příštího roku), ale na palubě jsou všechny známé tváře - Damon, Stiles, Allen a Greengrass - a na Moviezone už slavného knižního agenta čeká vyhřátý profil. Mezi novými tvářemi se objeví i David Strathairn nebo Gael Garcia Bernal. U toho je však účast trochu komplikovanější. Greengrass trochu zariskoval, stejně jako tvůrci Casino Royale, a začal natáčet bez záporáka. Bernal momentálně v amerických kinech řeší s Gondrym Science of Sleep a má teď plné ruce práce s jinými projekty, ale je velmi pravděpodobné, že mu uhrane buď možnost zahrát si záporáka v jedné z nejúspěšnějších filmových sérií poslední doby, nebo ho prostě a jednoduše Universal zahrne tolika dolary, že mu přestanou fungovat mozkové obvody.

Natáčet se bude několik měsíců mj. v Madridu, Paříži, New Yorku, Londýně a Rize, což znamená pokročilou turistiku jak pro štáb, tak Jasona Bournea. Položí nás Greengrass i tentokrát na lopatky? Většina naší redakce mu bezvýhradně věří a kdo by pochyboval o tom, že Bernal nezvládne přesvědčivého záporáka, měl by si vzpomenout na to, s jakou samozřejmostí Greengrass udělal z Karla Urbana, jednoho z LOTRovských poskoků s blonďatou hřívou, stoprocentního badass zabijáka operujícího výhradně v ruštině. Jen se podívejte na galerii Jasonových nepřátel. Takoví milí lidé to byli, než potkali naštvaného Matta Damona. :)



© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace