Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se třetího Predátora?


ikona
imf
alien vs. predator 2predator 3
 

Některé drby zkrátka ne a ne umřít. O Predátorovi 3 se mluví už dobrých patnáct let (v podstatě od premiéry dvojky v roce 1990) a počet scénářů, které se objevily na netu se snad ani nedá spočítat. Některé byly zajímavé, jiné pro změnu katastrofální. Pořád tu ale byl... kdykoliv vyšla nějaká počítačová hra nebo se objevila zmínka o vesmírných lovcích či vetřelcích, přišel na přetřes i on. Nakonec ho Foxové uvrtali do týmu s Alieny a ušili mu z ostudy pořádný kabát. Nebyl drahý a sklidil překvapivý komerční úspěchu. Proto se teď šije podruhé.

Alien vs. Predator 2 už se natáčí poblíž Vancouveru v režii bratrů Strausových, podle scénáře Shanea Salerna (Armageddon :) a zahraje si v něm mj. i Reiko Aylesworth (seriál 24 hodin). Dvojka se odehrává na Zemi a dokonce se objevily informace o nějakém opuštěném westernovém městečku, což zní tak neuvěřitelné céčkově, až mi z toho krvácí srdce (přitom ještě nedávno se mluvilo o New Yorku). Všichni se sice dušují, že chtějí pro nejpopulárnější mimozemské rasy v Hollywoodu jen to nejlepší a dvojka má být ze všeho nejpodobnější Cameronovým Vetřelcům, ale já chci radši důkaz místo slibů. Za půl roku si nad prvním trailerem buď popláčeme nebo zatancujeme kozáčka. Do té doby budu ohrnovat nos. Klidně se přidejte.

A s příchodem AVP 2 se objevují i čerstvé klepy o Predátorovi 3. Jako obvykle se začíná rozprášením těch starých. Arnie se nevrátí, Danny Glover už je "too old for this shit" a klepy o Rockovi a Johnu Cenovi byly jen planými řečmi. Dokonce neplatí ani rulózní zpráva o tom, že Predátorovi by měl ve třetím díle namlátit Sylvester Stallone (když nemůžete sehnat největšího svalovce 80. let, sáhněte po tom druhém největším :). Jeho boxerky už zkrátka na elitního lovce z vesmíru nestačí, ale Antonio Tarvera v Rockym VI snad ještě zvládne. Možná by měl zaskočit Uwe Boll, ten by určitě Predátora zpacifikoval v prvním kole. Druhý Alien vs. Predator má mimochodem oficiální název AvP 2: Survival of the Fittest. V marketingu už zase něco hulili. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace