Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lord Helma je zpátky


ikona
imf
spaceballsstar wars
 

Připravte teplé mléko a sušenky, jinak vás vymaže z povrchu zemského! Kultovní parodie Mela Brookse, Spaceballs (Války hvězd naruby), se vrací po dvaceti letech od svého uvedení na plátnech kin. Americká kabelovka G4 si díky smlouvě s MGM zajistila exkluzivní práva na seriálovou adaptaci této parodie a dokonce přemluvila ke spolupráci i Mela Brookse a Thomase Meehana, autory původního scénáře. Brooks s Meehanem tak sepsali scénář k pilotnímu dílu, který je vlastně remakem filmu. Následovat bude třináct půlhodinových epizod (v první sezóně), které by měly svět Spaceballs rozvést za hranice takřka stominutového snímku z roku 1987. A abych nezapomněl - jedná se o animák.

Opět se tak dočkáme Lorda Helmy, galaktického pašeráka Lone Starra a jeho parťáka Žvejka. Ještě sehnat k dabingu Ricka Moranise nebo Billa Pullmana a mohlo by to být bezesporu fajn. Chceme ale vůbec podobný seriál vidět?

Američtí producenti si z televizního animovaného rybníčku udělali ukázkový šroťák, na kterém jsou prostřednictvím druhořadých animačních studií likvidovány poslední zbytky hrdosti kdysi slavných sérií. Neuvěřitelné dobrodružství Billa a Teda, Návrat do budoucnosti, Ace Ventura. Všechny tyhle animáky se objevily, vystrašily své publikum k smrti a pak se hodně rychle uložily k ledu. Obávám se, že Spaceballs čeká stejný osud, navzdory tomu, že jejich fandovská základna je široká a na pár dílů se zcela jistě podívají i fanoušci Star Wars, aby si mohli zanadávat na Brooksovy trapné vtípky a rýpance na účet Lucasova univerza.

Jakou klasiku byste do animovaného sequelu předělali vy? Bez ohledu na žánr. Projevte se. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace