Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Peter Pan jako sexuální bůh?


ikona
imf
adaptace knihyblood of panlarry clark
 

Pamatujete Petra Pana? Toho chlapce, který nikdy nevyrostl, učil děti létat a utíkal před zákeřným Hookem? Legenda byla zpracována snad tisíckrát, naposledy značně neortodoxně ve filmu Hledání Země Nezemě, ale to co nás čeká teď si jen stěží dokázal někdo představit. Zavřete děti do skříně, na scénu přichází Larry Clark.

Autor legendárních Kids se rozhodl Panův příběh odvyprávět z trochu jiné perspektivy a není těžké si domyslet, co chce do děje přidat. Bude to prý velmi temné a s výrazným sexuálním nábojem. A vy víte, že Larry Clark takové filmy umí! Už vidím různé americké asociace jak brojí proti uvedení filmu a ohánějí se uctíváním Barrieho památky. A bude jim to houby platné, protože Larry Clark už čile plánuje. Blood of Pan bude zřejmě posunut do současnosti a postavy tak budou značně modernizované. Třeba takový Hook... konec s piráty, dámy a pánové, Larry Clark už má do této role vyhlédnutého Mickeyho Rourkea.

Nezní to zajímavě? Rozhodně to zní zajímavě a to říkám z pozice člověka, který Clarkovy filmy míjí víceméně s pohrdáním. Jak jste na tom vy? A jaké ještě znáte překroucené pohádky? Mě napadá jen hororová verze Sněhurky se Sigourney Weaver a pak chystaná kung-fu verze téhož od Yuen Woo-Pinga, která však pravděpodobně nikdy nevznikne. Věčná škoda...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace