Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velké změny na MovieZone


ikona
Cival
moviezoneredakcetrailerzone
 

Titulek vás navnadil, takže nebudeme chodit okolo horké kaše. Pořád je co zlepšovat, jak všichni víme. S naším stylem, ostrovtipem proměnlivé kvality a filmovým vkusem už nic nespravíme, pořád ale můžeme rozšiřovat náš záběr. V nejbližších dnech nám k této bohulibé činnosti poslouží s největší pravděpodobností i stěhování na vlastní server, který by měl odstranit občasnou nedobytnost naší filmové tvrze ve chvílích největšího návalu.

K tomu nám doufejme pomůže nová redakční síla na MZ. Hlad, jak známo, sužuje nezanedbatelnou část glóbu, my jsme se přesto rozhodli si s tímto vrahem milionů afrických dětí zalaškovat a přizvat jej jako pátého člena do našeho MZáckého soukolí. Mr. Hlad alias Matěj Svoboda z Podještědí se bude rozpínat prakticky ve všech rubrikách, čímž nám pomůže vyplnit mezery a lépe dodržovat periody ve všech myslitelných rubrikách. Navíc přinese na MZ trochu více nekorektního humoru... a hororů, což jste mohli vypozorovat už z prvního V. I. M.

Mr. Hlad navíc přebere řadu každodenních psaveckých povinností od kolegy Shushiky, toho času pracovně nesmírně vytíženého mudrce, jenž bude své volné chvíle koncentrovat hlavně do VIMek, recenzí a DVDček. Přeloženo do jazyka laiků, Shushikův názor zůstává, ubíjející robotu za něj však přebírá nová krev.

Tím ale okysličování MovieZone zdaleka nekončí. Konečně jsme totiž zrealizovali naší vizi MZ jako specifické názorové platformy v houštině internetu a pozvali si na slovíčko dva povolané muže zvenčí. Prvním je již dříve avizovaný Tetsuo alias Kamil Fila z časopisů Cinema a Cinepur, který vám v měsíční periodě nabídne vyčerpávající úvahu na aktuální téma. Pokud jste na jiných webech dříve četli Tetsuovy slavné (a to prosím bez nadsázky) texty o Matrixu nebo Zdeňku Troškovi, jistě tušíte, že se tímto krokem MZ obohacuje nejen o erudovanější pohled dovnitř (navíc zbavený našich typicky laciných vtípků o kopulaci s Kate Beckinsale a vraždění Neilla Blomkampa), ale hlavně o smršť výsostně uspořádaných myšlenek. Někdy kontroverzních, jindy extravagantních, ale vždy podnětných. Pokud tápete, pak v Tetsuo Zone pochopíte sami...

Last but not least... toť vstřícný krok k našim slovenským uživatelům. Ze země krásných dívčin, hnusných piv a psychicky neodolných hokejistů (a nově i fotbalistů... muhehe) jsme si vytáhli našeho věrného a pravděpodobně i nejstaršího uživatele (a velezkušeného kolegu publicistu zároveň). Ďuro Červenák bude ze své salaše dvakrát do měsíce posílat ovci, která snese k nejbližší poště jeho čerstvé postřehy z filmového světa, tak aby se naši slovenští bratři nemuseli cítit odstrčeni... a my prolustrovali názory, které se nezřídka neslučují s MZáckým jednohlasem - a právě to nás na nich láká.

Film má totiž mnoho tváří a nás baví jich odhalovat pokud možno co nejvíc. Zní to pateticky, ale je to tak. Snad vás všechny inovace potěší (a vy vezmete naše nové parťáky - ať externí nebo trvalé – za své) a přispějí k tomu, aby vám MZ dál přinášela všemožné radosti, tedy při nejlepším informace, zábavu, emoce i nějaké to nezávadné pohoršení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace