Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Carrey si ponese následky


ikona
imf
cameron diazjim carrey
 

Sotva devadesátiminutové francouzské komedie bývají skvělým vývozním artiklem. Stačí vzpomenout na bezmála geniálního Blbce k večeři. Podobného úspěchu se před dvěma roky dočkala i romantická komedie A Little Game Without Consequence nebo-li Malá hra bez následků. Claire a Bruno, šťastně zamilovaní už dvanáct let, se v ní rozhodnou během víkendové párty, pořádané na venkově, sehrát pro své kamarády malé divadlo. Jednoduše budou oba předstírat, že se rozešli a pak všem vypálí rybník. Prostě takový žertík.

Zpočátku jde všechno fajn, dokud si nezačnou konsternovaní kamarádi mezi sebou šeptat a naši hrdinové nezjistí, že mají vlastně z jejich rozchodu tak trochu radost. Prý jim to dohromady nikdy neslušelo a je to takhle určitě lepší. Hmm? Nevymknula se celá situace z ruky? A co teprve až přijedou nějací nečekaní hosté. O zábavu bude rozhodně postaráno.

Jak sami vidíte, zápletka je jednoduchá, ale zcela jistě dostatečně úrodná, co se týče gagů, nečekaných situací a omylů. A to se americkým producentům líbí. Štve je, že to vymyslel někdo před nimi a tak vytáhnou peněženku a... zbytek už znáte. Rodí se nám další remake a Jim Carrey si tak po Dickovi a Jane připíše další film, který už může být "jen" lehce nadprůměrný, ale nikoliv geniální. Docela smutné. Potěšit by nás mohlo snad jen to, že v roli jeho partnerky se objeví Cameron Diaz, která se poslední dobou na plátně příliš často neobjevuje. S Carreym si mimochodem zahrála už v kultovní Masce. Teď má v plánu romantickou komedii The Holiday od Nancy Meyers (Po čem ženy touží), zatímco Carrey dotočil The Number 23 s Joelem Schumacherem. Oba by zcela jistě ocenili nakopnutí svých stagnujících kariér, ale obávám se, že tahle hra na pravdu a lež za sebou žádné následky nezanechá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace