Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sarah Connor se vrací...


ikona
imf
seriálterminatorterminátor 4
 

Sice jenom na televizní obrazovky, ale to by fandům Terminátora nemělo zas tak vadit. Čtvrtý film je v nedohlednu a tak by solidní televizní seriál byl rozhodně příjemnou náplastí. Tenhle se jmenuje Sarah Connor Chronicles a už jsme o něm kdysi psali, čistě v hypotetické rovině, že něco takového existuje. Teď se situace změnila Warneři odmávnuli výrobu pilotního dílu. Pokud bude mít úspěch, velmi pravděpodobně se dočkáme celé první sezóny.

A šance jsou opravdu velké, protože režii dostal na starost David Nutter, jehož piloty už vybojovaly mnoha tvůrcům právo rozjet úspěšné seriály (namátkou jmenujme např. Smallville nebo Without a Trace). Scénář navíc sepsal Josh Friedman (Válka světů) a nad celým projektem drží ochrannou ruku producenti původních Terminátorů Andy Vajna a Mario Kassar.

Natáčet by se mělo už začátkem roku v Novém Mexiku, aby byli autoři připraveni na podzimní sezónu roku 2007. Nečekejte ale v seriálu armády Terminátorů, protože se bude odehrávat mezi druhým a třetím dílem filmu. John nám tedy bude vesele dospívat, Sarah bude střídat partnery se zálibou ve vojenských hračkách a armáda bude pomalu, ale jistě vyrábět prototypy prvních bojových mašin a samozřejmě hlavně Skynet. Nemusí to být až tak nezajímavé, když se do toho hodí nějaké ty flashbacky, případně noční můry z budoucnosti. Úspěch seriálu by navíc mohl pošoupnout Terminátora 4 vstříc výrobnímu procesu, což sice není věc, kterou bych měl na svém "musí se to stát" seznamu, ale pokud by se vrátil Mostow a scénář by sepsal někdo s rozumným počtem neuronů, pak bych se zřejmě nebránil. Jenom ten Arnie v kolečkovém křesle už nebude působit věrohodně. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace