Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další mluvící brouci...


ikona
imf
chris wedgeleaf men
 

Po průšvihu s Mravenčí polepšovnou bych čekal v Hollywoodu maximálně tak pražené brouky, jako delikatesu na jídelníčku některého z cateringů. Chris Wedge (Ice Age I a II) se přesto pustí do CGI animáku, ve kterém půjde především o hmyz. Foxové asi věří, že Warneři v tomhle tématu vybrali smůlu na pár let dopředu a navíc se bude moci opřít o bestsellerovou předlohu od Williama Joyce, která má líbezný název The Leaf Men and the Brave Good Bugs.

Dětská knížka plná ilustrací vypráví o jednotce statečných brouků, která je vyslána zachránit rodnou zahradu (a především její churavou majitelku) od zlé pavoučí královny. Nepřítel je však nad jejich síly a tak budou muset použít trochu elfí magie (hmm...), aby si vykouzlili tajemné mužíčky žijící v listech. Ti už budou vědět jak s pavoučí babiznou zatočit. Kniha je poměrně tenká a tak je jasné, že si scenáristé v Blue Sky Studios budou muset hodně "vymýšlet". Naštěstí budou mít k ruce autora Williama Joyce, který se bude podílet jak na scénáři, tak na designu postav a prostředí. Podobnou pomoc ostatně Joyce nabídnul i v případě Robotů, ke kterým též napsal předlohu.

Ještě se neví, kam přesně Leaf Men zapadnou, protože Blue Sky momentálně s Foxem pracuje i na Horton Hears a Who?, animáku o jednom slonovi, jenž si povídá s mikroskopickými živočichy a chrání je před tím, aby je ušlapali jeho sousedi, kteří ho posléze logicky začnou považovat za blázna. Vskutku primitivní zápletka. Premiéra je plánována v roce 2008 a až poté zřejmě přijde řada na "listnáče". To už bude mít čas i William Joyce, který s Disney kutí další svojí adaptaci, Meet the Robinsons.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace