Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jednou Viking, pořád Viking


ikona
imf
karl urbanoutlander
 

Karl Urban to nemá lehké. Zrovna dotočil vikingský akčňák Pathfinder a studio už mu servíruje další roli mocného Seveřana. Ve snímku Outlander sice Urban pochází z jiné planety, ale ztroskotá se svým vesmírným korábem na matičce Zemi zrovna v době, kdy vládnou planinám Vikingové. Docela dobře mezi kluky zapadne, potíž je však v tom, že si s sebou na palubě přivezl ne zrovna roztomilého vetřelce. Mimozemskému tvorovi se na naší planetě kromobyčejně daří a tak bude muset Urban spojit síly s místními bojovníky, aby ho odkázal do patřičných mezí. Zní to trochu jako mix Vikingů a Vetřelce, přičemž režie se ujme zatím neznámý televizák Howard McCain (sám si napsal scénář). Jedinou jistotou tak kromě samotného Urbana zůstává Patrick Tatopoulos, který vyrobí ono galaktické zvířátko. Tatopoulos je zodpovědný za monstra v Silent Hill, Dni nezávislosti nebo Hvězdné bráně nebo za roboty v Já, robot. Natáčení začíná v Kanadě už 9. října.

Pokud byste chtěli Urbana vidět jinak než jako Vikinga a vaše kopie Bournova mýtu už je příliš ošoupaná, můžete si počkat až dotočí televizní western Comanche Moon, nebo trpělivě vyhlížet novozélandskou komedii Out of the Blue. Pathfinder jde do kin už za necelých pět měsíců.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace