Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Romero bez zombíků...


ikona
imf
george romerosolitary isle
 

Jméno George A. Romera bylo vždycky spojené s plazícími se nemrtvými, kteří vyměnili na svém jídelníčku Big Mac za mozkovou fašírku a nezáleželo jim na tom, zda jste posunovač u dráhy nebo jaderný vědec. Mozek jako mozek. Teď se však Romero chystá na film Solitary Isle, ve kterém se dost možná místo zombies objeví Japonci. Divíte se? Máte proč.

Romero se totiž upsal Ashoku Amritrajovi a jeho společnosti Hyde Park, která se chystá spolupracovat s japonským gigantem Kadokawa Pictures na sérii nízkorozpočtových hororů. První zářez připadne právě Romerovi, jenž zadaptuje krátkou povídku Kojiho Suzukiho, autora předlohy ke Kruhu nebo Temným vodám. Ta vypráví o mladíkovi, který se vydá na opuštěný ostrov poté, co mu jeho nejlepší kamarád prozradí, že tam před lety zabil a zakopal svojí přítelkyni. Na ostrově pak samozřejmě na případné návštěvníky čekají roztodivná překvapení. Romero se krom režie sám postará o adaptaci povídky do celovečerního scénáře, už nyní se počítá s tím, že mladíka nahradí skupinka vědců a že ostrov bude mít mnohem více obětí. Trhákům je holt třeba trochu pomoct. Natáčet se bude v Tokiu s rozpočtem kolem 25 milionů dolarů.

Koji Suzuki je jinak docela plodným spisovatelem/scenáristou a Kadokawa Pictures vlastní práva hned na několik jeho povídek, takže do budoucna jistě studna inspirace nevyschne. Na jednu stranu bychom měli být rádi, že nejde o remaky, na druhou stranu je touha přiživit se na stále populární vlně japonských lekaček (uvidíme, jak si povede Pulse) už docela otravná. Jenže co byste chtěli od Amritraje, producenta pecek jako Night Eyes 1-4, Tropical Heat nebo Virtual Combat, že?

Romero krom Solitary Isle chystá i adaptaci povídky From a Buick 8 od Stephena Kinga, která by se měla dostat do kin někdy koncem roku 2007.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace