Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tuhle dvojku si nezasloužíme...


ikona
imf
die hardpink panther 2steve martin
 

Začneme jednoduchou otázkou. Byli jste v březnu v kině, abyste si HO prohlédli? Abyste zjistili, jestli je to vážně takový trouba, jak jsme psali v recenzi? Nebo prostě proto, že máte rádi původní verzi? Pokud zní vaše odpověď ano, jste to právě vy. Přivedli jste ho zpátky a já budu muset vytrpět další novinářskou projekci, na které bude servírováno růžové víno. Nesnáším to víno. Pěkně vám děkuju. :)

Ale už s tím nic nenaděláme. Tržby kolem 160 milionů dolarů a slušný rozjezd na DVDčkách zajistily osmdesátimilionové jedničce milost a odklepnutí sequelu. Steve Martin tak znovu obleče ujetý knírek a bude se snažit mluvit alespoň způlky tak vtipně jako obecní policajt v Haló, haló. Zápletku zatím drží tvůrci úzkostlivě pod pokličkou, ale slibují opravdové překvapení (hahaha... v sequelu jednoho z nejtrapnějších remaků všech dob? Bože chraň!). Zatím se však nemáme čeho bát, teprve se píše scénář, což znamená, že druhého Pantera se nedočkáme dřív než v roce 2008.

To John McClane se k nám vydá mnohem, mnohem dřív. Vlastně byste si měli nastavit digitálky, protože Live Free or Die Hard (ano, to je skutečně oficiální název... zní to jako billboard nějakých náboženských fanatiků) přijde do amerických kin už 29.6. 2007, což znamená, že John McClane se postaví mj. Transformerům. Foxové si holt věří, ale kdo jiný má spasit sezónu než starý dobrý John? Wiseman oznámil, že žádné postavy z předchozích filmů ve čtyřce neuvidíme a že natáčení začne co nevidět. Bruce je prý technický antitalent, takže zatímco jeho kamarád Justin Long bude hledat techno-teroristy (miluju ten výraz) pomocí počítače, tak aby se 4. července nepopletly vojenské systémy a neposlaly do Ruska nějakou atomovou zdravici, bude Willis řešit problémy pěstmi a olovem. Integrita celé země je v ohrožení a John se tak bude muset přesunout po Washingtonu. Samé velké změny... Jack Bauer v pozadí určitě brečí, že mu John vyfouknul koncept. :)

Musím říct, že když si vzpomenu na akční scény v Underworldu 2, začínám se na tu čtyřku snad i těšit, ale všechno bude záviset na kvalitě scénáře a množství hlášek, kterými John svojí postavu opepří. Na stará kolena z něj musel vyrůst ještě větší cynik. Držím palce, aby se to nepokazilo.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (31)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace