Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Homer se blíží


ikona
imf
simpsonovi
 

Pomalu ale jistě. Premiéra celovečerního dobrodružství slavné žluté rodinky je naplánována už na léto 2007 a tak není divu, že součástí besed na Comic Conu byli i autoři Simpsonových, kteří diskuzi otevřeli následující větou: Právě předěláváme celý scénář, zjistili jsme totiž, že nám zápletku ukradli autoři letního trháku Snakes on the Plane.

Doufejme, že jim humor vydrží i do samotného filmu, z nějž jsme zatím viděli jen krátký teaser. Teď se to změní, protože rozpracované ukázky z Conu někdo hodil na internet a vy se na ně můžete mrknout. Původně byly i na YouTube, ale Fox se rychle postaral o jejich likvidaci, takže klikejte rychle, protože by za chvíli mohly zmizet odevšad.

Ukázky jsou plně nadabované a naznačují, že celovečerák bude používat např. dynamičtější kameru než jednotlivé epizody seriálu. V ostatních ohledech ale tvůrci hledí spíše do minulosti, což může být jenom dobře, protože poslední sezóny seriálu nejsou fanoušky přijímány s přílišným optimismem (otevřeně se již pár let mluví o tom, že Simpsoni přesluhují). Pro film se však najali ti nejlepší scenáristé, kteří lomcovali bránicí během epizod natočených v polovině 90. let, tedy v době kdy byl seriál na vrcholu. Uvidíme, zda to pomůže. Film by nás měl překvapit i nečekanou náloží cameo roliček, kterými je ostatně seriál pověstný.

Všechno se ale zatím drží pod pokličkou, takže můžeme jen hádat. Když už něco uteče, většinou to stojí za to. Např. už víme, že v Universal Studios se na příští léto chystá nová atrakce, která by měla nahradit dosluhující Back to the Future Ride. Vypadá to, že se na motorizovaném gauči nejžlutější rodinky pod sluncem projedete celým Springfieldem. Není to něco, co by mělo průměrného Čecha nějak vzrušovat, ale je vidět, že Foxové do propagace Simpsonových házejí jeden milion dolarů za druhým. Snad bude stát výsledek za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace