Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone FM #6: Jack is back


ikona
imf
radio
 

A vracíme se i my. Po pauze, která trvala celý měsíc, k vám sviští další porce radioaktivní zábavy, zaokrouhlená ke stravitelným 77 minutám. Hodně velký prostor dostaly dvě velké premiéry - Superman a Piráti - přičemž zejména dobrodružství Jacka Sparrowa a jeho kumpánů jsme probrali od A do Z. Od Pirátů se ostatně odpíchnulo i mimořádně bohaté téma, týkající se akčních filmů. Nudit se (snad) nebudete. A abych nezapomněl. Konečně máme znělku. Děkovačky můžete směřovat k jednomu z pomocníků a přátel redakce, uživateli jménem Esles. Znělka se povedla a adoptovali jsme jí bez váhání. Konečně zmizí trapné vtipy o chybějícím hudebním intru. Děkujeme, Eslesi.

Moviezone FM #6 - 1. část (25 minut) - Rozbor filmů Superman se vrací a Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Moviezone FM #6 - 2. část (12 minut) - Top 3 největších happyendů (od Klubu rváčů k Terminátorovi až po Lásku nebeskou (obsahuje drobný spoiler ohledně Obchodníka se smrtí!))
Moviezone FM #6 - 3. část (20 minut) - Téma: Současnost a budoucnost akčních filmů
Moviezone FM #6 - 4. část (19 minut) - Čtenářské dotazy (lekačky, dovolené a lásky na druhý pohled)

Relace mimochodem vznikala v nelidských podmínkách (30-31 stupňů celsia), za přítomnosti všech čtyř členů redakce a podivné pazvuky, které během jejího poslechu uslyšíte, patří dílem dopravní špičce, tahanicím o mikrofon a Kocourovi, který si neustále hrál s prázdnou plechovkou od piva. Jako obvykle uvítáme vaše názory týkající se toho, co vám chybí nebo přebývá, co se vám líbí hodně a co se vám líbí ještě víc. A samozřejmě čtenářské dotazy. Nestyďte se a pište (imfovi do vzkazníku nebo přímo na redakční mail), rádi vám zařídíme patnáct vteřin slávy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace