Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fletch konečně omládne


ikona
imf
fletchzach braff
 

Ale vy asi Fletche neznáte, takže by vám to teoreticky mohlo být úplně jedno. :) Předpokládám, že alespoň poznáváte Chevyho Chase na obrázku a tak si na novinku stejně kliknete. Budeme se bavit o jedné z jeho méně známých sérií, na kterou se několik let neúspěšně pokoušel navázat sám Kevin Smith. Znáte ostatně Kevinovu povahu, která přeskakuje od projektu k projektu, aby pak dva ze tří možných pohřbila nebo předala dál. Stačí si vzpomenout na Green Horneta, který zřejmě jen tak nevznikne. Smith prohlásil, že se mu příliš do režie nechce a samotné studio do toho zase nehodlá jít bez něj. Takže jsme na mrtvém bodě.

Fletch je na tom díkybohu líp. Smith ho chtěl původně natočit jako sequel s Chevy Chasem v hlavní roli, ale když se mu na konci 90. let nahrnuly do hlavy jiné projekty (např. Dogma), zůstal Fletch na druhé koleji, dokud Smith definitivně neprohlásil, že se od všeho distancuje a tahle mise nezačala kolovat po Hollywoodu jako horký brambor. Původní verze vypráví o svérázném novináři jménem Fletch (ve skutečnosti se jmenuje Irwin Fletcher, ale tohle zní prostě líp), který publikuje své články pod anonymním jménem Jane Doe a kvůli reportáži se nebojí jakéhokoliv převleku. Zrovna si takhle seděl na pláži přestrojený za bezdomovce a sledoval koloběh drog, když ho oslovil tajemný pán s kufříkem a nabídnul mu 50 tisíc dolarů za jednu malou, ale úplně maličkou vraždu. Fletch přirozeně souhlasil, protože sólokapr se neodmítá. A z šílené komedie se stala šílená detektivní komedie.

Na úspěch prvního filmu pak ještě navázal Fletch Lives (o čtyři roky později) a teď se chystá už rovnou prequel, protože Chevy Chase ukončil aktivní hereckou dráhu a věnuje se klasickým důchodovým záležitostem (malé cameo ale jistě neodmítne). Budeme tedy sledovat Fletche na jeho úplně prvním případu a protože se naše horká brambora dokutálela k Billu Lawrenceovi, autorovi seriálu Scrubs, je také téměř jisté, že hlavní roli si zahraje Zach Braff, o němž se v minulosti spekulovalo (Smith chtěl obsadit Jasona Lee... kamarádčofty fungují vždy a všude). Začíná mě to zajímat, protože Braff patří mezi moje oblíbence. Weinsteini pro jistotu odklepnuli rovnou dva filmy, přičemž ten první se bude jmenovat (ten název prosazoval už Smith) Fletch Won (Fletch vyhrál).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace