Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ritchie peče další gangsterku


ikona
imf
guy ritchiestatic
 

Poslední dobou na MovieZone víc než často probíráme legendy, které se vracejí do práce po menší dovolené. Luc Besson, Tsui Hark nebo James Cameron. Guy Ritchie se od téhle trojky liší. Nikdy si totiž volno nevybral, jen zažil pár hubených let. A aniž bych chtěl na kohokoliv ukazovat prstem, může za to Madonna. :)

Dokud s ní dribloval Clive Owen v pětiminutovém kraťasu pro BMW, bylo všechno v pořádku, ale natočit s ní celovečerní komedii Swept Away? To se ti vážně nepovedlo Guyi. Poté co konečně přestaly ve schránce zamilovaného páru tikat dopisy od naštvaných fanoušků, rozhodnul se Ritchie vrátit "zpátky" a natočil gangsterku se svým oblíbencem Jasonem Stathamem. Jmenovala se Revolver a Kocour i Cival z ní dostali duševní koliku. Já mám Jasona rád, ale na tohle jsem zatím nervy neměl. Druhý průšvih.

A teď se to snad, do třetice všeho dobrého a po víc než pětiletém půstu, konečně povede. Musím v Ritchieho doufat, velí mi to jeden z mých nejoblíbenějších filmů a to sice Podfu(c)k. Něco tak šíleného a příjemného se jen tak nevidí. Tenkrát mě Guy svojí vizuální drzostí doslova hladil na duši a já věřím, že ještě pořád má na to, aby zopakoval staré úspěchy. Gangsterka Static by mu mohla sedět, protože vypráví o maníkovi po kterém jde úplně celé město, od naštvaných kolegů až po zkorumpované policisty, kteří ho musí umlčet, než je napráská u soudu. Trochu to přípomíná 16 bloků, ale s Ritchieho režijním stylem si můžete být jistí, že tyhle dva filmy si podobné nebudou.

Ritchie momentálně upravuje scénář, který zdědil z dob, kdy se kolem projektu ochomýtal Stephen Kay (Sejměte Cartera), jenž shodou okolností v roce 2003 natočil stejnojmenný kraťas (v tom tuším nějaký informační šum, ale necháme to být, hlavně že znaky přibývají... navíc Kayovi by tenhle film sednul, Carter nebyl úplně beznadějný). O hlavní roli se ještě nemluvilo, ale počítám, že Jason Statham by si měl v rozvrhu udělat pár měsíců volna. Před pár dny na tiskovce ke Crank prohlásil, že s Ritchiem by točil klidně i zadarmo bez ohledu na scénář. Tak tady má další šanci. Budeme se modlit, aby se kolika už nevrátila.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace