Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Toy Story 3 na cestě?


ikona
imf
pixartoy story 3
 

Říká se konec dobrý, všechno dobré, ale přeci jenom si ještě dopřejeme trochu nejistoty. Podle nejrůznějších informací to však vypadá, že třetí Toy Story by se mohl stát dalším pixarovským projektem, na kterém se začne pracovat hned po Ratatouille (do kin by se tak mohl dostat už v roce 2008).

Zprávu, o které si už pár týdnů šeptají nejrůznější servery (doposud šlo ale výhradně o drby), vypustil Tim Allen při propagaci další "disneyovky" Zoom. Podle je projekt definitivně v přípravě a do hlasového parku se vrátí nejen on, ale i Tom Hanks a další staří známí. Nejdůležitější ovšem je, že celý projekt má pod palcem John Lasseter a je velká šance, že bude i znovu režírovat. O zápletce víme jen pár detailů, vypadá to že Buzz Rakeťák je vyreklamován a zaslán zpět do továrny na Tchajwanu, kam se ostatní hračky musí vydat, aby ho zachránily. "Easy and cheesy" jak by řekl Joel Silver. Ten však do naší novinky nepatří. :)

Osud Toy Story 3 byl zatraceně pohnutý už od samotného začátku. Původně na něm Pixar nechtěl pracovat, aby se neutopil v sequelech (ostatně dvojka byla jediným pokračováním v dějinách studia), ale když hrozilo odtržení od Disneyho, začali chlapci s Mickey Mousem na tričku vyhrožovat, že trojku vyrobí i mimo Pixar (=v tchajwanské animační továrně). Možná i pověst animovaných hrdinů tenkrát Lassetera donutila k dalším jednáním a nakonec to dopadlo smírem a návratem Woodyho i Rakeťáka do starého pelíšku (projekt byl na moment celý zrušen, ale fanoušci se začínali ozývat tak hlasitě, že Pixar nakonec couvnul a slíbil, že trojka vznikne). První dva filmy přesvědčily miliony dospěláků o tom, že na animáky nejste nikdy příliš staří a neexistuje důvod pochybovat, proč by si ten třetí měl vést jinak. Takže ano, těšíme se.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace