Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Sin City? Uff...


ikona
imf
frank millerrobert rodriguezsin citysin city 2weinstein
 

Bratři Weinsteinové budou zřejmě rubriky filmových magazínů pravidelně zásobovat šílenými nápady, stejně jako to dělali za starých dobrých časů u Miramaxu. Občas jim sice jejich experimentování vyjde, většinou ale těžce ustřelí. Teď přemýšlejí nad tím, jak nejlépe využít licencí, které si sebou vzali při odchodu od strýčka Disneye.

Plány na ovládnutí televizních obrazovek se spřádaly už dříve, protože Weinsteini mají práva na několik rozjetých sérií a plánují i televizní seriál na motivy snímku Hráči, aby se trochu přiživili na aktuální pokerové horečce (kde? co? klídek, tohle se týká jenom Ameriky). Jenže na pořádné ratingy to chce nějakou áčkovou pecku. A když jsou s nimi Robert Rodriguez a Frank Miller takoví kamarádi, tak...

Ano, chápete to správně. Ze Sin City se pravděpodobně stane televizní seriál, co díl, to jedna povídka z města hříchu. Bude to ideálně navazovat na Sin City 2, které začíná Rodriguez natáčet už v únoru (aby nám ho mohl v létě naservírovat), a penízky se jenom pohrnou. Jenže za jakou cenu? Rozpočty na jednotlivé epizody budou jistě mizivé (což se odrazí na vizuální stránce, se kterou už se nikdo nebude příliš piplat), nemůžeme počítat s tím, že by se v nich objevovaly nějaké extra hvězdy (zas tak velký kamarád Rodriguez není, aby se mu hvězdy zahazovaly v televizi... tím spíš, když seriál nebude jeho dílem, podle prvních informací by každou epizodu měl točit někdo jiný, aby to bylo jak se patří stylové) a až se vyčerpá Millerova kolekce příběhů, začnou se protáčet inspirované scénáře... vypadá to hodně pochmurně, co?

Uklidnit vás prozatím může jen to, že většina těhle velkolepých plánů skončí v koši dřív, než se začne natáčet. Zem se slehla např. i po plánovaném televizním seriálu na motivy Van Helsinga a i když Weinsteini jsou dost tvrdohlaví, tohle jim snad Rodriguez rozmluví (až se o tom dozví). A jestli ani jemu už pod kloboukem nic nezůstalo, rozum by měl mít alespoň Frank Miller, kterému by tímhle bohulibým krokem sérii finálně dokurvili (že to tak musím říct).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace