Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude z Diesela Hannibal?


ikona
imf
hannibalvin diesel
 

Určitě ano. Zatím to ale nebude v tom stylu, který si holohlavý svalovec vysnil už před lety. Vin Diesel je proslulý svou paličatostí a odhodláním, se kterým před sebou tlačí projekty, které má rád. Všichni známe kauzu Riddick a možná pořád ještě čekáme, kdy si Vin konečně vydělá dost peněz na to, aby mohl plánovanou trilogii zakončit. Vzhledem k tržbám druhého dílu mu to zřejmě ještě nějaký ten pátek potrvá (jen doufejme, že to nebude skrze filmy jako Ochránce) a proto teď upnul svojí pozornost k dalšímu velkému filmu, který jeho mysl už nějaký ten pátek zaměstnává. Vin Diesel by si totiž hrozně rád zahrál slavného vojevůdce Hannibala, krále Kartága a zřejmě nejlepšího vojenského stratéga všech dob.

Podobný film by samozřejmě stál obrovské peníze a Diesel propásnul svojí šanci v době, kdy byly historické eposy v kurzu. po Stoneově Alexanderovi už se na tohle políčko producenti dobrovolně nepustí a tak se ve Vinově hlavě zrodila menší objížďka. Ta spočívá v tom, že se nejdřív bude podílet na výrobě animovaného seriálu o Hannibalovi. Reginald Hudlin (scenárista všech dílů House Party, to je samo o sobě na sto let smažení v pekle ;) totiž založil nové animační studio v rámci BET Networks a tak se na něj Diesel rychle nalepil a přednesl mu tenhle nápad. Roky rešerší jsou na Dieselovi vidět a zřejmě by vám vyjmenoval všechna města, kterými kdy Hannibal prošel. To na Hudlina udělalo dojem a tak se o produkci podělí spolu s Dieselovou společností One Race Productions.

Seriál by se měl věnovat všemu, od Hannibalova dětství, přes jeho výpady do Evropy (včetně legendárního přechodu Alp s armádou slonů) až po útok na Římskou říši. Spekuluje se také o tom, že když už si Diesel nemůže Hannibala zahrát v hollywoodské verzi, alespoň postavu namluví. O rozpočtu, který by alespoň částečně odhalil potenciál projektu, se zatím nemluví a všechno je ve stádiu příprav. Samotný Diesel řekl toto:

"BET Networks jsou ideálním pomocníkem, který pomůže animovanému Hannibalovi na svět. Věnuji se této nesmrtelné postavě již deset let. Konečně je na čase, aby se lidé seznámili s touto ikonou historie a začali poznávat její osudy."

Přeloženo do spisovné češtiny:

"Konečně jsem sehnal někoho, kdo má o toho Hannibala zájem. Už se s tím patlám deset let a když bude mít seriál úspěch, snad se pohnou ledy a já si konečně budu moct za sto milionů natočit, napsat a odehrát vlastní velkofilmovou verzi."

Ale proč ne... držíme ti palce, Vine. Pořád lepší tohle, než Ochránce nebo "tvoje" vlasy v Dokažte mi vinu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (14)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace