Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Poděkování pirátům?


ikona
imf
seriáltelevize
 

Za únik filmů na internet většinou v hollywoodských studiích padají hlavy, některé z televizních stanic se však nyní ocitly v paradoxní situaci, když se na výměnných sítích objevily pilotní díly k pěti novým seriálům v kvalitě srovnatelné s DVD.

Manažeři se už chystali hromadně skákat z oken, když se najednou ukázalo, že těch pět souborů vzbudilo slušný rozruch a seriály, o které si ještě před týdnem nikdo nehodlal ani opřít kolo, jsou nyní středem pozorností a diskutuje se o nich na každém rohu. Objevily se i spekulace, že únik byl předem připravený a že se počítalo s tím, že některé z distribuovaných DVD screenerů prostě utečou skrz klasické "distribuční" kanály, aby se seriálům stihla předem udělat nějaká propagace. Jak to bylo ve skutečnosti vědí jen kápové velkých společností, ale podle ohlasů to vypadá, že na podzim budou mít některé tituly z následující pětice o poznání lepší ratingy.

O seriálu Jericho už jsme mluvili - jeho zápletka se točí kolem malého městečka na americkém venkově, které je jednou z posledních bašt amerického obyvatelstva, poté co zemi zasáhla vlna jaderných útoků. V hlavní roli se objeví Skeet Ulrich, jako úspěšný mladík, který se vrací z města na venkov zrovna ve chvíli, kdy dopadnou první bomby. (v seriálu se objeví i Ashley Scott)

The Class je pokusem o navázání na úspěch legendárních Přátel. Jeho hrdiny jsou, jak jinak, přátelé setkávající se po dvaceti letech na srazu střední školy. Nejen že zjistí, že mají pořád ještě hodně společného, ale také bydlí kousek od sebe a to bude zřejmě hlavním impulsem pro společné srazy, protkané nejrůznějšími flashbacky. (v seriálu se objeví i Jason Ritter)

The Nine je o devíti lidech, kteří se ocitnou na jednom mimořádně nešťastném místě - v bance přímo uprostřed přepadení, které se protáhne na dlouhých 52 hodin. Během seriálu začneme prostřednictvím flashbacků zjišťovat, jak přepadení probíhalo a co má tahle devítka vlastně společného. Zjevně toho bude víc, než bychom mohli čekat. HODNĚ mi to připomíná koncept Lostu, ale nebudu dráždit fanoušky J.J. Abramse, takže to uzavřeme neutrálním "uvidíme". :) (v seriálu se objeví i Kim Raver nebo Chi McBride)

Shark - jednoduchý název pro jednoduchý seriál. James Woods je žralokem soudních síní a nikdy si nenechá uniknout vítězství, bez ohledu na to jestli obhajuje jeptišku nebo místního gangsterka. Není to zkrátka žádný andílek, ale jeho zkušenosti se teď budou hodit skupince nadějných právníků, které vezme do učení. Morální konflikty tu asi budou na první i druhém místě, ale s Jamesem Woodsem v hlavní roli by to mohlo být příjemně nejednoznačné. (v seriálu se objeví i Jeri Ryan nebo Danielle Panabaker)

Traveler - Hlavními hrdiny tohoto akčního seriálu (jehož název není překlep, je to jméno jedné z postav, kterou hraje Aaron Stanford - Pyro z X-Menů) jsou dva studenti, které jejich spolubydlící obviní z teroristického útoku v newyorském muzeu. Než se stihne cokoliv vyřešit, sedí naši chlapci v nejbližším letadle směřujícím mimo Spojené Státy a na zádech mají všechny mezinárodní agentury a policejní složky. Nikde nebudou v bezpečí a během svého útěku napříč celým světem musejí příjít na to, kdo za celým spiknutím vlastně stojí. (v seriálu se objeví i William Sadler)

Podle ohlasů zaznamenaly velký úspěch zejména poslední dva seriály - Shark a Traveler - s nimiž se v podzimním rozvrhu moc nepočítalo. Začátek každé televizní sezóny vždycky připomíná spíš jatka, to když se stanice rozhodnou lámat vazy těm méně úspěšným soutěžícím. Tenhle malý pirátský trik tak možná některé z nových seriálů zachrání. Jestli si to vůbec zaslouží, to už je druhá věc.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace