Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bond si neodpočine...


ikona
imf
007James Bond
 

Teda možná. Bondovské kachny jsou novinářskou lahůdkou. Na internetu je jich tolik, že dřív nebo později nějakou nechtíc lapíte. Tentokrát se nebudeme bránit, protože nic zábavnějšího v okolí není. O tom že dvaadvacátá bondovka se bude natáčet bezprostředně po Casino Royale, se spekuluje už pěkně dlouho, ale vždycky jsem to považoval za klepy. Obecně je jasné, že začnou přípravy na další díl, to však zahrnuje spoustu zařizování a tak se zaručených informací o tom, že další Bond využije magického data 2"007", nemusíme příliš bát. I ve světle dnešní zprávy je to totiž poměrně velká sci-fi.

Další bondovku Eon Production opravdu začíná plánovat a to nikoliv podle knižní předlohy, tentokrát zápletku vymyslel rovnou jeden z producentů, Michael Wilson, čímž nepřímo porušil zlaté pravidlo o tom, že producenti jsou lidé bez nápadů, disponující ovšem tučným balíkem peněz. Eon momentálně hledá schopného scenáristu, který by z Wilsonova návrhu vytesal solidní scénář a dokonce už padlo i jméno možného režiséra. Nebude jím Martin Campbell, rozjíždějící bondovskou kariéru Daniela Craiga, tentokrát se uvažuje o domácím Rogeru Michellovi.

Možná je teď na místě klasická otázka: "Kdo to sakra je?", ale Harry Potter už nás naučil, že producenti uvažují trochu jinak. Rogera asi nejvíc proslavila režie Notting Hillu a vyrůstal mimochodem i u nás v Česku, takže by případný návrat britských filmařů nemusel být úplně nereálný. Všechno je to ale zatím velké "možná" a osobně bych nerad, aby se jakýkoliv detail téhle zprávy zhmotnil, protože osud nového Bonda je ještě příliš křehký na to, aby si s ním jeho strůjci takhle zahrávali. Tohle není Harry Potter, kterého ženou kupředu miliony prodaných výtisků. Stačí jedno špatné rozhodnutí a nejslavnější špión se bude moct uklidit k zaslouženému spánku. Proč mi jen připadá, že tenhle proces chtějí producenti urychlit? :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace