Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Greenpeace vám ještě ukáže!


ikona
imf
firestorm
 

Ekologické filmy jsou v Hollywoodu druhem div ne vymřelým (špatný vtip, já vím), ostatně i když hodně zavzpomínáte, vynoří se vám snad jedině Aljaška v plamenech a nějaké ty indočínské naučné dokumenty. Den poté se nepočítá, protože Emmerichovi o ekologii nikdy nešlo, potřeboval jen další způsob jak zlikvidovat matičku Zemi. Warneři teď ale hodlají všechno změnit.

Pomůže jim v tom člověk jménem David Klass, který se chystá v září vydat knihu Firestorm, která je součástí plánované trilogie. Jeho projekt získal oficiální posvěcení od Greenpeace a za chvíli se dozvíte proč (nebo se možná Greenpeace dozví, že udělali obrovskou chybu ;). Firestorm je příběhem středoškolského mladíka Jacka, který zjistí, že na Zemi už po tisíce let probíhá boj o planetu a že neviditelné síly ovlivňují mysli lidí, kteří planetu ženou do záhuby. Mj. také přijde na to, že jeho matka není jeho matka a jeho otec není jeho otec, cestou domů ho zmlátí ninja žena a obrovský pořez, který má telepatické schopnosti (hehe... v Greenpeace teď běhají po stropě). Až poté se hrdina dozví, že jedině on může všechno zvrátit a je vyslán tisíc let do budoucnosti, kde už se opravdu "láme chleba" a planeta pomalu dává svým obyvatelům Dobrou noc. Jack bude muset párkrát přeběhnout mezi současností a budoucností a občas někde s něčím hnout, přesně tak, aby to vystačilo v první knížce na 304 stránek. Pro Klasse, autora scénáře ke Kráčející skále, by to neměl být žádný problém.

Warneři koupili práva hned jak viděli premisu a samozřejmě si rovnou objednali i další dvě knížky - Whirlwind a Timelock, které se budou věnovat deštným pralesům a globálnímu oteplování. Pokud to znamená víc ninja žen a telepatických pořezů, pak jedině dobře. Nejsem zavilý čtenář a Greenpeace mě zajímají jen v případě, že se do nich Bruce Willis v Armageddonu trefuje golfovými míčky, ale tuhle knížku si snad i koupím.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace