Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Prcičky na obzoru...


ikona
imf
american pie
 

Je to prosté. Pokud natočíte sequel za deset milionů dolarů a spojíte ho s nějakou slavnou sérií, máte okamžitě perpetum mobile! Steven Seagal to pochopil už před lety. Bez ohledu na to, jak nekvalitní film natočíte, vždycky se najde dost odolných fanoušků, kteří by vás následovali třeba i do pekla. Ale nebudu příliš nadávat, protože Prci, prci, prcičky 4 byly tak akorát průměrné. Obávám se však, že tvrdit podobnou věc o chystaném pátém díle půjde jen těžko. Hlavním hrdinou je opět Erik Stifler, i když... možná je to zas úplně jiný Stifler, protože představitel Stiflera ze čtyřky v pětce nehraje (bordel). Eh, tak zpět... Erikovi vážně hrozí, že bude prvním Stiflerem, který dokončí střední školu jako panic. A to se přece nedělá! Alespoň v amerických teenagerských komediích. Zbytek děje tak budeme věnovat jako už tradičně tomu, jak se otravné nálepky zbavit.

Existuje vůbec ještě někdo, komu by to mohlo po čtyřech pokusech připadat originální? Proč raději nepošlou hlavního hrdinu do vesmíru, aby tam klátil mimozemšťanky. Nebo do viktoriánské Anglie. I když vlastně počkat... tyhle "flashbacky" jsou taky znamením scenáristické vysušenosti. Vypadá to, že se budeme muset spokojit s běžnou story o tom "jak panic ke štěstí přišel". Pětka se jmenuje American Pie Presents: The Naked Mile a režíruje jí Joe Nussbaum, ten mladík, co kdysi překvapil svět parodií George Lucas in Love. Tady milé děti vidíte, kam to dotáhnete, když přijdete do Hollywoodu s kreativním kraťasem. :)

Naštěstí máme i dobré zprávy. Steven Spielberg nebude natáčet World of Warcraft (to sice není zrovna dobrá zpráva, ale Spielbergův agent se konečně obtěžoval zprávu dementovat), Denzel Washington si možná zahraje Master Chiefa v Halo (jsem zvědav jak dlouho bude podobná akce trvat Denzelovu agentovi ;) a Vin Diesel si zahraje hlavní roli v novém filmu Matthieu Kassowitze, nazvaném Babylon Babies (to JE dobrá zpráva). A perlička na konec. Možná se dočkáme celovečerní verze Bookera. Vy neznáte Bookera? Ale no tak, zapojte paměť. Radši bych sice už dvacet let slibované Jump Street 21, ale Deppova star-power už se k něčemu takovému nesníží. Navíc by jako polda převlečený za středoškolského studenta vypadal trochu divně. Johnny sice uhraje cokoliv, ale tohle už je mimo jeho dosah. Což je rozhodně škoda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace