Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eli míří do Prahy!


ikona
imf
eli rothhostel 2jean-claude van dammerush hour 3
 

Jen člověk vytáhne paty z naší stověžatky, aby se nechal ogrilovat venkovským sluníčkem, začnou se dít věci. Může se klidně stát, že se vrátí, odemkne byt a najde v něm zprávu o tom, že Eli Roth se chystá na Barrandov. A že neuhodnete, co tu asi hodlá natáčet? Ano, obavy malověrných se naplnily a naši slovenští čtenáři se mohou začít usmívat pod vousy, jestli nějaké mají. Znásilňování českých lokací a přesun bubble gum gangu se chystá už na podzim, zatímco v prvním Hostelu si zahrálo jen pražské Hlavní nádraží, narychlo přemalované na berlínskou lokálku, Hostel 2 nabídne hnedle pražskou verzi mučednických doupat, jejichž komfort si tentokrát budou místo amerických chlapců užívat americké dívky.

Eli samozřejmě podotknul, že by rád natáčel např. i v Římě a dotočil i pár scén na Slovensku, jestli ho tam ještě vpustí, Praha je však základem druhého dílu, který by měl přímo navazovat na jedničku a tak si v něm jistě zahraje i Jay Hernandez alias Paxton. Sice přišel o pár důležitých tělesných součástek, ale je naštvaný. Je hodně naštvaný. V jakési své recenzi na Hostel jsem prorokoval, že by to mohl Eli Roth zachránit už jenom tím, že by z Paxtona ve dvojce udělal Ramba a nechal ho totálně vyplenit onen původní hostel. Krátká epizodka na nádražním WC zkrátka nestačí a chce to nějakou komplexnější pomstu. Uvidíme, jestli fanboy Eli uvažuje podobným způsobem. Oba filmy by měly být maximálně provázané a Eli se netají tím, že by možná pro účely DVD vyrobil nějaký tříhodinový sestřih.

To zní divně i zajímavě zároveň, takže se budeme muset nechat překvapit, co z toho vzejde. Naštvaní pražští blogeři ale asi budou tím nejmenším trnem v Eliho patě. Natáčet se začne v září a tempo bude zřejmě zběsilé, protože už na jaře čeká hororového maniaka adaptace Kingovy knížky Cell.

Jestli je vám Hostel volný a jste spíš do jiných žánrů, nechte se alespoň potěšit/znechutit zprávou o tom, že Jean-Claude Van Damme si s velkou pravděpodobností zahraje hlavního záporáka v Rush Hour 3. Tony Jaa zřejmě Ratnerovy prosby nevyslyšel a tak se režisér X-Men 3 rozhodnul pro chudou, ale osvědčenou variantu. Van Damme je poslední z pohrobků, kterému bych pod solidním choreografem a režisérem ještě uvěřil nějaké ty bojové kejkle. Pokud mu tedy nebudou tělem obíhat zakázané látky, což se děje téměř neustále. Ale co... alespoň bude legrace. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace