Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Johnny taky odjel za sluníčkem


ikona
imf
john woo
 

Už ani John Woo nevydržel sedět v Los Angeles a odjel na dovolenou. Alespoň se tak postaral o nějakou potravu pro novinkové servery, které s nástupem prázdnin nehorázně chátrají (ani chlapci z Varů nepíší smsky, takže je nemůžu pomlouvat). Woo se totiž nebalí jen na dva týdny, jak to dělají běžné celebrity a většina civilizovaného světa. Prostě řekl producentům, ať pozdrží všechny jeho projekty, že se vrací do Hong Kongu. Zachlastat s Chow Yun-Fatem a možná i natočit nějaký ten film.

Podobnými spontanními vrtochy děsí Woo své producenty pravidelně, takže už by si mohli zvyknout, ale co na to máme říct my, nebozí diváci? V moři odkladů se tak utopí remake francouzské kriminálky Red Circle, Rockův Spy-Hunter (i když tam se asi producenti konečně naštvou a vyšachují wooa z projektu definitivně i jako spoluproducenta, aby mohli natáčet) a především adaptace He-Mana, na kterou jsem se včera začal znovu těšit a to i přesto, že Dolph Lundgren vypadá ve Velkém zúčtování v Malém Tokiu s odstupem času jen jako vysmátý yippík se samurajským mečem. Úroveň akčních scén je hrozná, Lundgren v samurajském oblečku k popukání a Brandon Lee pro změnu k nevydržení. I'm too old for this shit.

Lundgrenův původní He-Man také před časem vypadnul z mých guilty pleasures a proto by si zasloužil následovníka. Woo na tom usilovně makal a dokonce padaly zaručené zprávy o tom, že hlavního hrdinu si zahraje např. Paul Walker (hahaha... dobrý vtip, chceme další takové zprávy :). Teď se ale nad megamachrem s ultramečem opět zavírá voda a to čistě proto, že Wooa opět zmagnetizovala střelba obouruč, když "režíroval" počítačovou hru Stranglehold, jakési nepřímé pokračování Hard-Boiled. Možná se vrací do Hong Kongu, aby tu s Chowem natočil něco v tomhle stylu a ukázal všem zelenáčům, jak se to dělalo před dvaceti lety. Což je... což je vlastně docela fajn. Nad čím tady sakra pláčeme? Aha, už vím, pláčeme nad tím, že John je nevyzpytatelný šílenec a nikdo neví, co se bude jeho hlavou honit zítra ráno. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace