Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Deppa se stane upír


ikona
imf
i am legendjohnny deppwill smith
 

Kdo by to byl do něj řekl? Johnny Depp tak plní slavné hollywoodské pravidlo o tom, že na každého velkého herce někde čeká role upíra. Ať už gotické kreatury s draculovskou vizáží nebo nějaké kultivovanější verze. Mnohem zajímavější však je, v jakém filmu bude krvelačný Johnny pobíhat. Jedná se totiž o záporáckou roli ve filmu I am the Legend. Díky tomuhle castingovému krůčku dostal režisér Francis Lawrence do ruky iontový kanón, kterým může v červenci 2007 sestřelovat konkurenci jako by se nechumelilo. Už takhle měl v hlavní roli Willa Smithe a teď proti němu postaví Johnnyho Deppa. Jdu si koupit lístek.

Slavná hvězda, která teď surfuje především na vlnách Karibiku a místních pirátských radovánek, si zahraje souseda hlavního hrdiny, který byl nakažen upířím virem jako první a tak se stal vůdcem všech ostatních. A nemusím snad upozorňovat na to, že nakažení jsou všichni, takže má Johnny opět celkem slušnou fandovskou základnu. :) Will Smith má to štěstí, že ve dne upíři spí a tak je může bezstarostně likvidovat. Komu však hlava nesejde Smithovou sekerou za slunečního svitu, ten se v noci nehorázně naštve a vezme útokem jeho dům. Hlavní hrdina sice už za ta léta ovládá slušné techniky barikádování, ale stačí malá chybička nebo jemné zaváhání a problém je na světě. Protivníci se navíc stíhají otrkávat a vymýšlejí nové taktiky. Jak dlouho bude Will Smith posledním nenakaženým na planetě Zemi?

MovieZone mimochodem tímto dnem napůl upadá do letního spánku. Tři čtvrtiny redakce odjely do Karlových Varů, kde je v případě zájmu můžete potkat (klidně použijte pro domluvu komentáře, vzkazník nebo tak... funguju jako obousměrný pošťák... chlapci na internet asi moc nepolezou) a já tu budu během příštího týdne jen občas. Updaty v klíčových rubrikách budou, ale až do příštího víkendu jich nebude takové množství, na jaké jste běžně zvyklí. Tak nás nekamenujte, odpočinout si občas potřebuje každý. :)

Hezké prázdniny a dovolené všem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace