Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsová tsunami!


ikona
imf
fantastic four 2wolverine
 

Teaser ke Spider-Manovi 3 několikrát denně hýbe vaším tepem, Superman klepe na dveře amerických kin... to jsou dva dobré důvody pro hollywoodské producenty, aby vybalili svoje zboží na pult a začali prodávat comicsové novinky raketovým tempem. Železo se musí kout, dokud je žhavé a tak se objevilo ujištění od samotného Hugha Jackmana o tom, že to Wolverine stihne do kin ještě v roce 2007 (to je HODNĚ odvážné tvrzení, jsem hodně zvědavý, jak to chtějí Foxové zařídit, když ještě nemají ani scénář a režiséra). Spidey 3 by tak mohl mít pořádnou konkurenci. Koho mimochodem zajímá, o čem všem Spider-Man 3 bude, může kliknout... počkat, raději napíši velkými písmeny, že je to MEGASPOILER... ať klikne sem. Je to popis kompletního děje filmu a je totožný s popisy, které unikly již dříve. A mj. dokazuje, že ten člověk co v teaseru civí do nebe a zvolá "Peter Parker" je Eddie Brock nebo-li Topher Grace. To jen tak pro Civala. :)

Je jasné, že většina lidí na ten link klikat nebude. Nikdo vás nenutí. Nastínění děje Fantastic Four 2 byste si ale přečíst mohli. Jedná se o další comics, který bude soupeřit o přízeň diváků v létě 2007 a Fantastická čtyřka se tentokrát postaví jednomu z nejsilnějších marveláckých hrdinů - Silver Surferovi (film se dokonce možná bude jmenovat Fantastic Four and the Silver Surfer). Tenhle mimozemšťan z vysoce pokročilé rasy je jednoho dne zajat vesmírným krutovládcem Galactusem, změněn ve stříbrnou osobu, ne nepodobnou slabším chvilkám Roberta Patricka v Terminátorovi 2 a pro jistotu ještě mozkově propláchnut. Pro svého nového pána pak křižuje vesmír a objevuje nové planety, které je třeba asimilovat. Až jednoho dne dorazí k matičce Zemi. Udělá na povrchu pěkný brajgl, takže musí přijít Fantastická čtyřka a tzv. "nakázat level". Není to legrace, protože Silver Surfer je něco jako bůh. Umí se pohybovat nadsvětelnou rychlostí, znásobit svou sílu i velikost mimo myslitelná měřítka, střílet firebally, dematerializovat živé i neživé tkáně a dokonce i cestovat časem.

Je velmi pravděpodobné, že ho filmaři o část jeho sil připraví a jeho pán Galactus zřejmě nebude chlápek v generálském ohozu, který křižuje vesmír s posledním modelem Enterprise. Fantastická čtyřka se každopádně zapotí a navíc se počítá i s návratem Dr. Dooma. Filmu jistě podobná nahuštěnost pomůže, ale při vzpomínkách na jedničku a režijní výkon Tima Storyho dostávám opět alergickou reakci. Může se stát zázrak? Rozhodně v to budu doufat.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (26)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace