Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jet Li to nevzdá!


ikona
imf
jet lithe great wallyuen woo-ping
 

Říká to Yuen Woo-Ping a tomu můžete věřit. Slavný čínský choreograf, na jehož bedrech stojí osudy většiny hongkongských akčních hvězd (vymyslete si kohokoliv a je 90 procentní šance, že jeho kariéru odstartoval právě Yuen Woo-Ping), totiž chystá válečný velkofilm Chang Cheng (The Great Wall), který bude o bitvách svedených na Velké Čínské zdi. Nedočkáte se stavby slavného kolosu, ostatně ve filmu nebude finální zeď, tak jak ji známe teď, ale její předchůdkyně, kterou Čína postavila jako obranu proti nájezdům Hunů. Tyto barbarské kočovné kmeny sužovaly Čínu po staletí (a vždycky dostali pěkných pár přes záda). Yuen Woo-Ping se ve svém historickém eposu hodlá soustředit především na bitvy a do hlavních rolí chce ty nejlepší. Prý by se spokojil i s Donnie Yenem (to by bylo setkání a usmíření po letech, poslední Pingova režijní akce byla poslední právě kvůli Donnie Yenovi, při natáčení Iron Monkey 2 (1996) se oba hrozně pohádali), ale jeho dlouhé přátelství s Jetem Li předurčuje do hlavní role právě tuto akční hvězdu.

Potíž je v tom, že Jet se nedávno zařekl, že Fearless je jeho posledním historickým/wushu kouskem a že teď už bude natáčet jen běžné akčňáky. Že už má na to léta. Yuen Woo-Ping kontroval na tiskovce prohlášením o tom, že Jet Li ještě nepatří do starého železa a měl by svůj talent zužitkovat dokud může. A film prý navíc bude spíš válečný, takže v něm na skutečné wushu nebude místo. Jinými slovy... Ping hodlá Jeta ukecat. A kdyby to náhodou nevyšlo, pořád ještě je tu warnerácká kung-fu verze Sněhurky a sedmi trpaslíků, ke které už se dopisuje pátý scénář. Všechny předtím totiž byly trochu moc švihlé. Ne že bych se tomu divil. Vždyť spolu se svými bratry natočil tohle. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace