Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Valentýn Reloaded


ikona
imf
don handfieldvalentine's day
 

Konečně zase novinka u které můžeme zneužít chytlavého nadpisu. Tak to mám rád. A mám docela rád i romantické komedie (občas se k tomu i přiznám :). Poté co jsem viděl recenze na Lake House, rozhodnul jsem se definitivně pro zapůjčení DVDčka s korejským originálem a když už jsem byl na odchodu, nečekaně zahlédnu, že originalita došla i u Dreamworks.

Sám Spielberg zřejmě za nic nemůže, to jenom jeden z jeho zaměstnaců začachroval razítkem a koupil scénář s názvem Valentine's Day od nezávisláka Dona Handfielda, který se skrz videoklipy a Sundance vypracoval k vlastnímu celovečeráku (remaku jeho středometrážní prvotiny) a protože na něj potřebuje peníze, sepsal bokem právě tenhle scénář. Zřejmě při tom hodně koukal na murrayovku Na hromnice o den více, protože podobnost obou zápletek je až skandální.

Na druhou stranu co byste chtěli ještě vymyslet v oblasti časových paradoxů. Zamilovaná dvojice, jejíž vztah není úplně bez mráčku, je škodolibým řízením osudu nucena stále dokolečka opakovat den Svatého Valentýna a nikdo je nepustí do "zítřka", dokud nepřijdou na to, jak svůj vztah vyřešit a žít spolu šťastně až do smrti (případně žít s někým úplně jiným šťastně až do smrti, Handfield je nezávislák, takže se určitě pokusí o nějakou anti-klišovitou pointu).

Tihle nezávisláci jsou holt makáči, ostatně Handfield nedávno prodal jiné produkční společnosti fotbalové drama Touchback o maníkovi, pro kterého bylo fotbalové hřiště první i poslední věcí v životě. Ještě pár podobně hloupě znějících zápletek a vydělá si nejen na svůj celovečerák, ale možná i nějaké ojeté Ferrari.

A na závěr jenom taková perlička. Pár webů zveřejnilo informaci o tom, že Steven Spielberg vážně uvažuje o tom, že by režíroval World of Warcraft. Víte co si o tom myslím? Pár redaktorů těchto webů by mělo vážně uvažovat o tom, že si zrežírují studenou sprchu. :) Nicméně jako kachna je to fajn, navíc to vypadá, že to s Warcraftem někdo myslí opravdu vážně, pokud vzduchem, byť v dobrém rozmazu, padají jména takového kalibru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace