Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Za trest měsíc bez sluníčka!


ikona
imf
30 days of nightjosh hartnett
 

Jojo... konečně venku pořádně leje a teploty lezou do přijatelných hodnot. Ale o tom se teď bavit nebudeme. Hlavní hrdinou téhle novinky bude Josh Hartnett. Kdysi dávno musel vytrpět 40 dní a nocí bez sexu, teď se pro změnu bude muset obejít bez denního světla. Zahraje si totiž šerifa v nejodlehlejším cípu Aljašky, kde je uprostřed zimy třicetidenní polární noc. Žádné sluníčko, žádná legrace. Může to však být ještě mnohem horší - z ledových plání se totiž začnou slézat upíři a klasické žárovkové světlo jim nijak nevadí. Hartnett má po ruce motorové vozidlo, ale jeho žena a klasický superhrdinský duch mu radí, aby se vykašlali na útěk a jali se zachránit městečko plné bezbranných lidiček.

30 Days of Night vychází z comicsu Stevea Nilese, který už si předtím odpracoval pár čísel Spawna, což by mohlo Joshe Hartnetta s brokovnicí učinit uvěřitelnějším (sice vypadá jako mladá verze Tommy Lee Jonese, ale bez těch vrásek mu hrdiny prostě nežeru). Podle ohlasů je sice dějová stránka celé věci spíš provařeným průměrem, ale netvařme se, že by úspěšný Underworld nějak překypoval originalitou. A Sam Raimi musí vědět, co dělá, když do Nilesova projektu vrazil svoje vlastní peníze. Snímek bude produkovat jeho firma Ghost House Pictures a režírovat bude David Slade, autor kontroverzního thrilleru Hard Candy.

A co bude Hartnett dělat do chvíle, než se rozeběhne natáčení? Momentálně si užívá pochval na svůj nový film Lucky Number Slevin, který snad v dohledné době zapluje do rubriky recenzí a právě dotočil dlouho připravovanou kriminálku The Black Dahlia, pod režijní taktovkou Briana De Palmy. Té se možná dočkáme ještě letos. Může to být ještě lepší? Zřejmě může a Josh se chystá na svůj první životopis. Tentokrát půjde o legendárního trumpetistu Cheta Bakera, jehož v roce 1988 udolaly drogy. Režíruje Bruce Beresford, začne se natáčet už během tohoto měsíce a snímek půjde do kin pod názvem The Prince of Cool. Což je samozřejmě cool. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace