Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Malý textilní kvíz


ikona
imf
basic instinct 2michael caton-jonessharon stone
 

Osmačtyřicetiletá, ale stále velmi zachovalá Sharon Stone se vrátila ke korytu nejkratší možnou cestou - přes sequel svého nejslavnějšího hitu. O Základním instinktu 2 se často mluvilo, ať už to byly naivní představy producentů nebo pokojíčkových nadrženců, kteří neúnavně tapetovali stěny svých panelových skrýší. Letos konečně došla Sony trpělivost a s finanční podporou německého sdružení producentů, které vystupuje pod značkou IMF (hmmm... jako ministr se od všeho distancuji :), bylo pokračování veleúspěšného erotického thrilleru odmávnuto. Režie Basic Instinct 2: Risk Addiction (uff...) se ujal taktéž osmačtyřicetiletý Michael Caton-Jones, autor notoricky nudných filmů (Hodina pravdy, Šakal), který by nepoznal erotické dusno, ani kdyby ho přetáhlo pohrabáčem.

Přesto ale všichni čekali, jak to celé dopadne. Ve druhém díle si spisovatelka Catherine Tramell vyhlédne další cíl. Za objekt svého zkoumání si jí totiž vybere mladičký psychiatr Michael Glass, který má pověření samotného Scotland Yardu. V ložnici mu to ale nijak nepomůže a role lovce a kořisti se rychle mění podle toho, kdo má zrovna na dosah sekáček na led. Sharon Stone si před kamerou zařádí s Davidem Morrisseyem, který je o nějakých osm let mladší, narodil se v Liverpoolu a... ehm... vypadá jako klasický psychiatr od Scotland Yardu.

Předchozí řádky a tajemný nadpis vznikly prakticky jen kvůli jednomu obrázku z natáčení (znáte to, museli jsme to nějak okecat ;), který vnáší do mysli spořádaných filmových fanoušků jedinou otázku: Má na sobě tentokrát Sharon Stone kalhotky?

Scéna je zcela zjevnou reminiscencí žhavé výslechárny v prvním díle, ale pokud si snad někdo myslí, že kvůli jedné fotce obstarožní hollywoodské celebrity nemá cenu plýtvat znaky, nebo že je autor postpubescentní sexistické prase, má možnost se verbálně vyjádřit v komentářích. A můj tip? Nemá. :) (americká premiéra filmu je stanovena na 10. března)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace