Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wayne Kramer hledá Satana


ikona
imf
evil seekwayne kramer
 

Někteří čtenáři si o nás možná myslí, že už jsme okoralé, tisícovkami filmů zmožené trosky, které nic nepřekvapí a tak jenom kydají hnůj na všechno, co se řítí do kin. Houby s voctem, kamarádi. I my se umíme pro něco nadchnout. Včera se celá redakce culila nad trailerem k Flyboys a já už se pěkných pár týdnů rozplývám nad Waynem Kramerem a Running Scared. Po přečtení jeho nedávného rozhovoru u příležitosti DVD releasu zmíněného filmu bych si však nejradši přál, aby mě adoptoval. :) Kramer totiž během dlouhé rozmluvy řeší zpackanou mediální kampaň, která Running Scared v kinech doslova potopila, jeho kočkování s MPAA, dokonce i nabubřelost některých kritiků a celé fungování propagace filmu. Tenhle maník rád chodí na IMDb i Rotten Tomatoes, chápe význam audiokomentářů u filmu a neváhá prozradit i pár zajímavostí (pasáž se storyboardy). Místy jako by mi mluvil z duše. Prostě megasympaťák. Celý rozhovor si (samozřejmě v angličtině) můžete přečíst tady.

Už tohle by mi k narovnání nálady stačilo, ale Wayne se v závěru ještě zmiňuje o svém novém projektu a už jenom jeho zápletka slibuje skutečné peklo. A myslím to doslova... v pekle se totiž každých tisíc let mění vedení a samotný Satan potřebuje svého nástupce. Kus jeho duše si to vyšlápne do světa, posedne nějakého smrtelníka a ten má za úkol najít Satanovi důstojného zástupce, jinými slovy největšího motherfuckera, co po Zemi kráčí. Oním hledačem je tentokrát psycholog FBI, který je zrovna na stopě sériového vraha, jenž přímo prahne po tom, aby vyvolal nějaké démony a pořádně se s nimi opil. Ideální kandidát. Náš hrdina má ale čuch na všelijaké zlo a tak brzy zjistí, že jeho rodina taky nepatří mezi andělíčky. Patnáctiletá dcera začíná objevovat první sexuální zkušenosti, ve kterých nefigurují chlapci, manželka to taky nemá v hlavě úplně srovnané... ještě to bude legrace. Kramer ostatně zmínil, že Satan je jedinou postavou filmu, která má jakž takž nějakou morálku. Všichni ostatní jsou zřejmě svině, což hodně nahrává stejné atmosféře jaká byla v Running Scared. Tentokrát se ale Kramer prý bojí o svoje eRko... ten chlap rozhodně ví, jak diváka napnout. :)

Film se bude jmenovat Evil Seek a má být brutální, akční, děsivý i humorný. Prostě takový ten mix, co stačí zasypat ledem a ozdobit mátou, v tomhle případě konkrétně Thomasem Janem. Nerolujte oči ke stropu, Kramer se evidentně vydal na křížovou výpravu proti hollywoodským slaďochům a chce snížit jejich stavy. Paula Walkera dokonale předělal z fešáka na drsňáka a tady by se mu to mohlo povést taky. Držím mu palce a věřím, že nejsem sám.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace