Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude nový Terminátor?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerjames cameronlinda hamiltonmackenzie davisterminator
Arnold Schwarzenegger nebude jediný kovový likvidátor na place. 

Na Terminator Genisys se pokoušíme zapomenout a jde nám to celkem dobře. Moc věcí, které by stály za zapamatování, v něm nebylo. Pátý díl klasické akční sci-fi série se nepovedl a do značné míry za to mohl i dost podivný casting. Stárnoucí Arnie měl vedle sebe zoufale mdlé parťáky, ať už to byl Jai Courtney, u něhož nás to moc nepřekvapilo, nebo Jason Clarke, herec, jehož existence a fakt, že pořád dostává práci, Civala hodně znervozňují. Nového Terminátora uvidíme v kinech v listopadu příští rok a zatím to bohužel vypadá, že i tady bychom měli být z nových hereckých tváří trošku nervózní. Skoro žádnou totiž neznáme. 

 

Už nějakou dobu víme, že se vrátí Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton, k těm nedávno přibyla  Mackenzie Davis, která se ujala role vražedkyně/vojandy z budoucnosti. A teď tu máme trojici nováčků ve složení Natalia Reyes, Diego Boneta a Gabriel Luna. Jestli o nich slyšíte poprvé, určitě se nemusíte stydět. Reyes si zahraje Dani, holku, která žije v mexické čtvrti a octne se přímo uprostřed dalšího střetu armády Skynetu s lidským odporem. Boneta, jenž se objevil v muzikálu Rock of Ages, dostal roli jejího bráchy a Gabriel Luna, jehož jste mohli vidět v minulé řadě Agents of Shield v roli Ghost Ridera, bude nový terminátor. Jestli hodný, nebo zlý, to zatím nevíme, ale fandové nejspíš začnou teď lehce držkovat. Na druhou stranu kdo znal Roberta Patricka před T2? Věřme, že režisér Tim Miller a produkující James Cameron vědí, co dělají. Další úlet jako Genisys by už tahle sága nemusela ustát. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Podle posledních informací to vypadá, že role Schwarzeneggera a Hamilton budou opravdu hodně malé. Slovo „cameo“ nepadlo, ale moc se na ně asi netěšte. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace