Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #449 o Úžasňákových a Lize spravedlnosti


ikona
Mr. Hlad
avengersincrediblesisle of dogsjustice leaguesupermanvíkendový výplach
Jak měla skončit Liga spravedlnosti? Jsou lepší Avengers, nebo Úžasňákovi? A proč je Superman nejnudnější superhrdina?  

Pořádný výplach

Trailer týdne
Dvojka Úžasňákových má premiéru už letos v létě, zatím ale trailery nepředvedly nic světoborného. Přesto se těšíme, protože první díl je dost možná nejlepší pixarovka vůbec. A když se někdo rozhodne udělat k němu trailer ve stylu Avengers, není asi žádné překvapení, že to vypadá skvěle. 

Crossover týdne
Asi to byla jen otázka času. John Krasinski se proslavil rolí v seriálu The Office, ale teď se mu daří i jako režisérovi, horor Tiché místo sbírá nadšené ohlasy od kritiků i od diváků. Takže byla jen otázka času, až se někdo rozhodne tyhle dva světy spojit. A tady je výsledek. 

 

Pozvánka týdne
Fotbal moc nemusím. Vlastně vůbec ne, dvaadvacet simulantů se hodinu a půl nahání po hřišti, půlka z nich se většinu času válí po zemi a po očku sleduje, jestli na ně kouká rozhodčí. A pak to skončí 0:0. Díky tomu moc nevím, jestli je běžné, že pozvánky na zápasy vypadají podezřele podobně jako plakáty na aktuální filmové hity. Ale řekl bych že spíš ne. 

Režisér týdne
Asi jste zaznamenali, že režiséra Denise Villeneuva máme v redakci dost rádi. Tvůrce Blade Runner 2049, Příchozích nebo prvního Sicaria patří mezi nejzajímavější filmaře současnosti a v tomhle videu zjistíte, jak kanadský režisér pracuje s barvami a je to vcelku zajímavé

Psi týdne
Loutkový animák Isle of Dogs od Wese Andersona už svou premiéru v kinech měl, ale zároveň se teprve rozjíždí. V každém případě reakce jsou nadšené a už teď se mluví minimálně o nominaci na Oscara v kategorii animáků. Hlasově hvězdně obsazená podívaná stojí samozřejmě hlavně na psích hrdinech. A jak se vyráběli, zjistíte tady

 

Konec týdne
Dělat si legraci z Ligy spravedlnosti je už trochu nefér. I spolužákovi, co se i ve čtvrté třídě pomočoval, se člověk dřív nebo později přestal smát, protože pokud měl alespoň trošku soudnosti, začalo mu ho být líto. Takže sem nic dalšího psát nebudu. Jen vám řeknu, že tohle video o tom, jak měla Liga spravedlnosti skončit, je docela fajn. 

Superhrdina týdne
DC filmy nefungují na klasické návštěvníky kina proto, že DC hrdinové jsou přepálení. Prostě jsou moc „super“. A logicky je nejvíc super Superman. Tohle video samozřejmě nemá vůbec nic společného s realitou a Muž z oceli vznikl podstatně normálnějším způsobem, ale myslím, že celkem chytře ukazuje, kde je problém. A proč to Superman bude mít v kinech vždycky dost těžké. 

 

Výročí týdne
Třicet let je dost dlouhá doba na to, aby se z filmu stala klasika. V roce 1988 jich vzniklo hned několik. Smrtonosná past, Falešná hra s králíkem Rogerem, Velký nebo Krvavý sport. A tahle galerie vám tenhle rok dost stylově připomene. 

 

Film týdne
Už je to skoro rok, co jsme ve výplachu psali o českém projektu Vaginator: Dawn of the Bitches, jehož tvůrci sháněli peníze na dokončení. Nakonec se jim to povedlo a výsledek můžete posoudit tady. Pořád to má koule, nadšení i správný punkový styl

 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepší filmovou satiru. Nakonec to bylo dost těsné, ale vyhrál Diktátor Charlieho Chaplina a Vrtěti psem, těsně za ním skončily filmový South Park, Diktátor Sachy Barona Cohena, Dr. Divnoláska. 

 

Dnes si zajedeme do Evropy. Jean-Paul Belmondo slaví pětaosmdesáté narozeniny a my chceme vědět, jaký Belmondův film máte nejraději. Názvy do předmětu, důvody do textu… vždyť to znáte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace