Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér hororu roku letí na Mars


ikona
Mr. Hlad
emily bluntjohn krasinskiquiet place
John Krasinski se po hororovém hitu Tiché místo vrhne na žánr science fiction.  

A už to začíná. Ještě před pár týdny byl John Krasinski jen herec z amerického Kanclu a člověk, jemuž se nepovedlo urvat roli Captaina Americy. A pár lidí vědělo, že občas zkouší i režírovat. Dnes je situace o dost jiná. Krasinski má v kinech Tiché místo, které má dost slušnou šanci stát se hororem roku a už teď je to obři hit. Příběh rodiny, která se pokouší přežít ve světě plném monster reagujících na zvuk, stál sedmnáct milionů a během prvního víkendu jich utržil padesát. To znamená, že Krasinski si jako režisér může v klidu začít vybírat nové projekty. A už jeden našel. 

 

Půjde o celovečerní verzi krátkého sci-fi filmu Life on Mars. Ten nemá samozřejmě vůbec nic společného s anglickým seriálem o policajtovi, co se propadne do minulosti, ale opravdu se podíváme na rudou planetu. Tady přežívají kolonisté, kteří jsou odkázáni sami na sebe, Země se totiž před lety odmlčela a podle všeho je lidstvo úplně v háji. Jedna z obyvatelek ale náhodou zjistí, že na Marsu se něco změnilo. A docela zásadně. Lidi tam můžou dýchat. Karisinsi zatím nepočítá s tím, že by si ve filmu i zahrál, což se ovšem může změnit a zatím není ani jisté, jestli bude psát scénář. V každém případě po Tichém místu půjde asi o hodně sledovaný projekt. 

---

Vytáhni v hospodě: To, že Krasinskiho manželkou je Emily Blunt, asi víte. Její sestra Lucy si ale vzala Stanleyho Tucciho, takže Krasinski má i celkem slavného švagra

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace