Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá tvůrce sci-fi Annihilation?


ikona
Mr. Hlad
alex garlandannihilationex machinaThe Toymakers Secret
Je libo Toy Story od oscarového tvůrce Annihilation a Ex Machina?  

Alex Garland chtěl letos do kin poslat sci-fi Annihilation s Natalií Portman, ale povedlo se mu to tak napůl. I přes velmi spokojené recenze studio usoudilo, že na tuhle ambiciózní věc se nebude moc chodit a prachy se mu vrátí jen těžko, takže padlo rozhodnutí poslat film do kin jen v Americe a v Číně a zbytku světa se ujal Netflix. Imfovi se výprava do místa, kde neplatí naše fyzikální zákony, docela líbila, zbytek redakce je spokojený o něco méně, ale v každém případě Alex Garland má v Hollywoodu dveře pořád ještě dost otevřené na to, aby tam mohl pár dalších let blbnout. 

 

Teď se upsal projektu The Toymaker's Secret, u kterého se postará o scénář a bude ho produkovat. A půjde o trošku jiný projekt, než byste od tvůrce Annihilation, Ex Machina, Dredda nebo 28 dní poté čekali. Děj se bude točit kolem americké rodiny, které se odstěhuje do Anglie a zabydlí se ve starém viktoriánském domě, kde podle všeho straší. Postupně ale hrdinové odhalí, že tady žádní duchové nejsou, jen věci, které vyrobil předchozí majitel, geniální tvůrce hraček. Režírovat bude Paloma Baeza, která má na kontě pár krátkých filmů a za animák Poles Apart dostala cenu BAFTA. Jo a taky to je Garlandova dlouholetá přítelkyně a má s ním dvě děti.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace