Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iko Uwais vs. Dave Bautista


ikona
Mr. Hlad
dave bautistaiko uwaisstuber
Drsňáci z Raid a Strážců Galaxie se sejdou v jednom filmu. A pravděpodobně si dají pořádně po tlamě.  

Všichni moc dobře víme, že Hollywood dá jen málokdy akčním hvězdám z Asie tolik prostoru, kolik by si zasloužily. Na druhou stranu se tu dobře platí, takže se tu na pár let usadili Jackie Chan, Jet Li i Chow Yun-Fat. Občas sem zaskočí i Donnie Yen a dokonce i Tony Jaa z Ong-Baku, když už si vyřešil problémy s producenty doma. Teď jde v jejich stopách Iko Uwais. Řezník z The Raid se sice mihl v režijním debutu Keanu Reevese Muž taiči, ale to za moc nestálo. Letos v létě ho však uvidíme v Mile 22, kde bude spolu s Markem Wahlbergem a Rondou Rousey převážet cenného svědka a utíkat před armádou zabijáků a to by mohlo být zajímavé. Režíruje Peter Berg a zatím na něj pěje chválu. 

 

Jestli se Mile 22 povede a Uwaisovi nakopne kariéru, zjistíme už za pár měsíců, ale už teď se mu povedlo urvat další roli. Objeví se v akční komedii Stuber a mluví se o tom, že by si měl zahrát záporáka. Hlavním hrdinou bude policajt Dave Bautista, který musí u svého nového případu zatáhnout do akce i nic netušícího řidiče Uberu, jehož si zahraje Kumail Nanjiani z hitu Pěkně blbě. Režírovat bude Micihael Dowse, jenž má na kontě povedeného hokejového Goona a romanci The F Word. V každém případě bitka Bautisty a Uwaise je něco, na co se podíváme hodně rádi. 

---

Vytáhni v hospodě: Iko Uwais se letos objeví i v akčňáku Triple Threat, kde budou i Tony Jaa, Scott Adkins, Tiger Chen nebo Michael J. White. Na papíře to vypadá dobře, čekáme ale spíš druhořadé béčko. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace