Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Komando


ikona
Mr. Hlad
aeroarnold schwarzeneggercommandomoviezonepopkulturní ikony
John Matrix, Bennett, Arnold v té nejlepší formě a poctivá osmdesátková akční jízda. 2. května vás čekáme v kině! 

Pražské kino Aero máme rádi. Je to skvělý prostor, organizují se v něm zajímavé akce a vloni jsme tam slavili narozeniny MovieZone. Spolu s Civalem už tam celkem dlouho děláme jednou měsíčně filmový kvíz, a tak je logické, že u dalšího a trošku ambicióznějšího projektu jsme se rozhodli spojit síly opět právě s Aerem. Ve středu 2. května tak startují Popkulturní milníky podle MovieZone.cz. V nich budeme každý měsíc promítat film, o kterém si myslíme, že je dobrý a dá se řadit mezi klasiku, i když ne takovou, jako jsou třeba Kmotr nebo Mechanický pomeranč. Zkrátka půjde o filmy, které máme rádi, zapsaly se do historie kinematografie a povedlo se jim smazat hranici mezi vysokým a nízkým uměním. A první na řadě bude Komando

 

Akční klasiku Arnolda Schwarzeneggera asi moc lidí v kině nevidělo, takže by to mohl být zatraceně zajímavý zážitek. Příběh Johna Matrixe, bývalého člena speciálních jednotek, jenž se musí vydat zachránit svou dceru z rukou nebezpečného diktátora a šíleného bývalého kolegy, je esencí akčního žánru osmdesátých let. Neporazitelný hrdina, suché hlášky, velké zbraně, drsné souboje jeden na jednoho i poctivé vybíjení bezejmenných vojáků ze záporákovy armády… zkrátka všechno, co člověk od poctivého Arnolda chce. 

 

Takže doufáme, že se s vámi 2. května uvidíme. Začínáme ve 20:30, ale film není zdaleka to jediné, na co se můžete těšit. Součástí večera bude krátký znalostní kvíz, zasvěcený úvod a hlavně kdo zvolí správné oblečení a dress code ve stylu Komanda, může se těšit na welcome drink zdarma. Lístky objednávejte tady a těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace