Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Boj o planetu Zemi začíná


ikona
Mr. Hlad
armadaernest clineready player one
Ideální náhrada za Den nezávislosti a jako bonus s osmdesátkovou atmosférou. Máte zájem?  

Ke kvalitám Ready Player One se v zájmu klidné diskuse pod tímhle článkem vyjadřovat nebudu, ale jisté je, že Steven Spielberg natočil film, o kterém se dost mluví a který v kinech slaví úspěch. Na adaptaci bestselleru Ernesta Clinea se chodí a to logicky znamená jednu věc. Další film podle jeho knížky. Do kin by se měla podívat filmová verze jeho románu Armada. Prakticky každý, kdo ho četl, vám potvrdí, že je o dost horší než Ready Player One, ale vyloženě žebrá o to, aby se podíval do kin. A filmová verze by s trochou snahy mohla být o dost zajímavější než ta knižní. 

 

Děj se točí okolo teenagera, který je sakra dobrý v online hře, v níž lidstvo válčí s mimozemšťany. Netuší ovšem, že hra je ve skutečnosti náborový program pro armádu hledající piloty, kteří by pomohli bránit Zemi před skutečnou invazí. A ta právě začala. Opět je to hodně 80s, protože Cline v Armadě skládá poctu starým herním střílečkám a filmům jako Poslední hvězdný bojovník nebo Sador, vládce vesmíru, ale i Hvězdným válkám nebo knižní Enderově hře. Scénář má napsat autor Hněvu titánů Dan Mazeau a když to nepodělá a dostane se k látce šikovný režisér, mohl by z toho být další Den nezávislosti. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Do kin se vrátí i zmíněný Poslední hvězdný bojovník, remake píše Garry Whitta, který dělal Rogue One. Na jeho twitteru si můžete udělat představu, jak by to mohlo vypadat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace