Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co přesně se děje s novými X-Meny?


ikona
KarelR
deadpool 2josh boonenovi mutantisimon kinbergx-menx-men: dark phoenix
Josh Boone a Simon Kinberg nám svoje mutantí filmy ukáží až příští rok. Co s nimi teď budou provádět? 

Foxové loni začali machrovat, že budou chrlit comicsovky marveláckou rychlostí. Už za týden měli jít do kin Noví mutanti, v červnu Deadpool 2 a v listopadu X-Men: Dark Phoenix. Jak jsme ale zjistili minulý týden, tyhle velkolepé plány se rozpadly, jelikož se stíhá dokončit jen pokračování Deadpoola, jež nakonec dorazí už 17. května.

Co přesně se děje s Wadeovými „kolegy“? Na to, že se Noví mutanti odsunuli až na 1. srpna 2019 a Dark Phoenix na 14. února 2019, jste určitě nezapomněli. V posledních dnech se ale začalo řešit, co přesně tyhle odklady způsobilo, a důvody vás asi moc nepřekvapí.

U Dark Phoenix je situace vcelku jednoduchá. Filmu se bude (za necelých 10 milionů dolarů) přetáčet třetí akt a Foxové musí počkat, až budou mít všichni herci čas. Odsun premiéry tak souvisí s logistikou, s nedostatkem času na triky a taky s tím, že letos v únoru zabodoval Black Panther, tak proč nezkusit jeho slot?

Ta pravá „zábava“ ale potkala Nové mutanty, kterým se prý překope kolem 50% filmu. Důvod? Josh Boone chtěl původně točit čistokrevný eRkový horor, studio mu však nevěřilo a požadovalo spíš PG-13kovou fantasy s hororovými prvky. Boone jim tenhle kompromis se zatnutými zuby odkývnul a natočil. Pak ale přišel obří úspěch kingovky To a pochvalné reakce na hororový teaser Nových mutantů, načež se kravaťáci rozhodli, že by přeci jen chtěli čistokrevný horor.

Boone tedy dostal spoustu peněz, volnější ruce (snad to proboha znamená i eRko!) a za 16 měsíců nám představí Nové mutanty tak, jak je chtěl natočit původně. Že nevíte, jestli se máte smát nebo brečet? Nejste v tom sami. Teoreticky by nás ale mohl čekat šťastný konec, protože se tu (z jistého úhlu pohledu) děje Suicide Squad naruby.

---

Vytáhni v hospodě: Noví mutanti měli potitulkovou scénu, v níž si Jon Hamm zahrál Mr. Sinistera, slavného padoucha, na něhož před dvěma lety vnadila x-menovská Apokalypsa. Natočený materiál teď prý ale letěl do koše a v nové potitulkové scéně bude Antonio Banderas jako úplně jiný mutantí záporák.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace