Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak se bude jmenovat čtyřka Avengers?


ikona
Mr. Hlad
anthony russoavengerscaptain americairon manjoe russokevin feigemarvel
Oficiální název ještě Marvel prozradit nechce, nápadů je ale dost 

Od premiéry Avengers: Infinity War nás dělí už jen pár týdnů. Kampaň vrcholí, KarelR píše nabušené skalpely a fandové comicsovek nebo obecně velkolepých filmových podívaných se začínají těšit. Dorazí totiž Thanos, všem rozbije držku a podle všeho se ne každý superhrdina dožije závěrečných titulků. Zkrátka to bude velké, ale nebude to konec. Čtyřka dorazí do kin 3. května 2019 a člověk by čekal, že touhle dobou budeme vědět víc než jen datum premiéry a to, že se objeví Brie Larson jako Captain Marvel, s níž ve trojce prý počítat nemáme. Vlastně ani nevíme, jak se čtyřka Avengers bude jmenovat. 

 

Kevin Feige teď potvrdil, že s názvem Disney ještě nevyrukoval z jednoho vcelku podstatného důvodu, jde prý o zásadní spoiler ke trojce. Režiséři Anthony a Joe Russoovi teď navíc řekli, že podtitul čtyřky by měl fandy vyděsit a šetří si ho, takže se ke slovu se svými návrhy dostali sami fanoušci. Vcelku logicky a chytře zní Avengers: Disassemble, to by hezky odkazovalo k prvnímu dílu, ale i k faktu, že po Občanské válce jsou superhrdinové trošku rozhádaní. Dál tu máme Avengers: Shattered Heroes, což je název vycházející z comicsového eventu z roku 2011, kdy museli hrdinové řešit potíže, na jaké nebyli úplně připravení. Potom tu jsou více i méně originální nápady jako Avengers: Death of Avengers, Avengers: Iron Man Dies in This One, Avengers: Everyone‘s Dead, Avengers: The End of the MCU nebo Avengers: Trump Is Still President. Napadá vás něco lepšího? 

--- 

Vytáhni v hospodě: O víkendu jsem na PS4 dojel RPG odkazující na comicsové filmy South Park: Fractured but Whole. Ti lepší angličtináři mi nejspíš potvrdí, že tenhle podtitul má taky svoje kouzlo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace