Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Men: Dark Phoenix letos nedorazí


ikona
KarelR
deadpool 2gambitnovi mutantisimon kinbergx-menx-men: dark phoenix
Šachování s datem premiéry se nevyhnulo ani pokračování X-Men: Apokalypsa. 

Zatímco Deadpool 2 soustavně šlape na plyn a jeho premiéra se dokonce posunula o dva týdny dopředu (z 31. května na 17. května), ostatní marvelovky od Foxů na tom tak dobře nejsou. Noví mutanti se v lednu přesunuli z 12. dubna 2018 na 21. února 2019, a navíc se začalo mluvit o přetáčkách s přidáním další postavy. A jako by to nestačilo, odsouvací veselí pokračuje.

Tentokrát se v první řadě odkládá X-Men: Dark Phoenix, pokračování hlavní série, které režíruje Simon Kinberg. Zatím není jasné, jestli se s filmem děje něco nekalého, nebo má nové datum premiéry jiné důvody. Slavný příběh s Jean Grey se ale z 1. listopadu 2018 posunul na 14. února 2019, což vás správně vede ke strachu o Nové mutanty.

Opravdu půjdou do kin jen o týden později? Kdepak. Foxové je katapultovali až na 1. srpna 2019, což znamená, že se jich dočkáme celých 16 měsíců po původním datu premiéry. Ano, Josh Boone by je klidně mohl natočit celé znova. Což nás vzhledem k tomu, že první teaser vůbec nebyl k zahození, docela mrzí.

---

Vytáhni v hospodě: Kdy uvidíme sólovku Gambita s Channingem Tatumem? Momentální datum premiéry je 7. června 2019, film ale nemá režiséra (Gore Verbinski utekl v lednu), takže se připravte na další odsun.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace