Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude nový Matrix?


ikona
Mr. Hlad
matrixready player onezak penn
Neo a Morpheus by se mohli vrátit s pomocí scenáristy Ready Player One. Je jen otázka, jestli o to někdo stojí.  

V Hollywoodu se hraje podle jednoduchých pravidel. Jakmile je něco úspěšné, dočká se to pokračování. Když na to lidi přestanou koukat, na chvíli se to odloží k ledu a po pár letech se to zkusí znovu poslat do kin. Ve formě sequelu, předělávky, reimaginacie nebo bůhvíčeho. Nikdo se nechce vykašlat na úspěšnou značku a byla jen otázka času, kdy dojde i na Matrix. O nové verzi se začalo mluvit vloni na jaře a v souvislosti s ní padlo jméno Michaela B. Jordana, který by nám tam po Black Pantherovi a Creedovi asi nevadil. A do kin ji chtěl poslat scenárista Zak Penn, který napsal Avengers, druhé X-Meny nebo čerstvě Ready Player One. Teď prozradil, jak to s novým Matrixem vypadá a dřív než se začnete rozčilovat, připravte se, že to vlastně až takový průšvih být nemusí. 

 

Penn je podle svých slov fanoušek a rád by svět sourozenců Wachowských vrátil do kin. Ano, svět, ne filmy. Sám tvrdí, že není blázen a nechce Matrix rebootovat a začínat od začátku, podle jeho vlastních slov je to nesmysl, ale rád by víc prozkoumal prostředí virtuální reality. A proč vlastně ne? Vedle filmů v něm fungovaly i animované příběhy z Animatrixu nebo comicsů a Penn před nedávnem přirovnal svou vizi k filmovým X-Menům, v nichž můžou vedle hlavní série fungovat i trochu jiné sólovky Deadpoola nebo Wolverina. O detailech se rozpovídat nechce, ale prý už chvilku s Warnery vyjednává. Na druhou stranu říká, že jde pouze o jeden z několika projektů, na nichž teď pracuje a může trvat pěkně dlouho, než se to celé posune dopředu. Buďme však rádi, že se Matrix snaží dostat do kin někdo, kdo k němu hodlá přistupovat s úctou. Remake s Taylorem Kitchem a Kevinem Hartem by fandové asi nevydýchali. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace