Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: hororová pecka Hereditary


ikona
Mr. Hlad
hereditaryprvní reakce
Zrodila se nová hororová klasika?  

Vypadá to, že co se hororů týče, bude letošní rok stát za to. Před pár dny jste si u nás mohli přečíst o prvních reakcích na Tiché místo, v němž John Krasinski, Emily Blunt a jejich rodina zkouší přežít ve světě, kde musí být člověk kvůli monstrům extrémně potichu. Teď se tu ale klube další hororový nářez. Hereditary, které zaujalo už hodně nepříjemným a působivým trailerem, by se mělo točit kolem ženy, která po úmrtí své matky zjišťuje, že s maminkou nebylo něco úplně v pořádku a že její rodina měla pár nepěkných tajemství. A taky nebezpečných. No a zatím to vypadá na hodně dobrý film. 

Na Rotten Tomatoes má Hereditary zatím třiadvacet recenzí a všechny jsou kladné a hlavně nadšené, protože průměrné hodnocení je v tuto chvíli 8,9/10. Chválu sklízí především herci v čele s Toni Collette a debutují režisér Ari Aster, jemuž se prý daří dvě hodiny diváky nejen děsit, ale i šokovat a překvapovat. Hodně se tu spoléhá na práci se zvukem, ale také na psychologii postav. Zahraniční kritici přirovnávají Hereditary k takovým klasikám, jako jsou Rosemary má děťátky, Vymítač ďábla nebo Carrie. A jako bonus se prý máme těšit na naprosto boží konec. Celé to prostě zní sakra dobře, tak snad se dočkáme i v českých kinech. Na Slovensku si tahle hororová pecka odbude premiéru 7. června. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace