Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wonder Woman 2 má záporačku


ikona
KarelR
cheetahgal gadotkristen wiigpatty jenkinswonder woman
V prvním díle se Wonder Woman utkala se samotným bohem války. Kdo jí zkříží cestu ve dvojce? 

Wonder Woman je jediný nový film od DC, který se dočkal prakticky jednohlasné chvály. Dvojka to tedy nebude mít zrovna jednoduché a Patty Jenkins si to nijak neulehčuje. Ostře sledovaná režisérka oznámila, že se konečně vyřešila hlavní záporačka. A přestože se čekala nějaká sázka na jistotu, Wonder Woman se nakonec utká s Cheetah v podání Kristen Wiig.

Ano, přesun Diany Prince do studené války fasuje gepardí slečnu, která v comicsech většinou nic nenosí. Už tohle je (vzhledem k tolik diskutované "girl power") dost podivná volba. A doplnit ji angažmá Kristen Wiig, která rozhodně není prvoplánovou sexbombou, je snad ještě záhadnější rozhodnutí. Patty Jenkins ale nejspíš ví, co dělá. Nikoho by totiž nepřekvapilo, kdyby si z předlohy půjčila jen hrstku gepardích rysů.

Chci tím říct, že Wonder Woman 2 nejspíš půjde ve šlépějích Spider-Man: Homecoming. Comicsoví fanoušci nechápali, jak bude Michael Keaton hrát starého magora v opeřeném obleku. Marvel ale postavu kompletně překopal a stvořil jednoho z nejzajímavějších padouchů posledních let. S Cheetah to bude ještě o úroveň těžší - mechanická křídla jsou přeci jen víc cool než... cokoliv se dá vymyslet s divokou šelmou. Spíš tedy počítejte s tím, že Cheetah stráví většinu filmu jako Barbara Minerva, diplomy ověšená archeoložka, na níž "gepardí kletba" zaútočí až později.

Ať už to ale s Cheetah dopadne jakkoliv, výsledek uvidíme 31. října 2019. Patty Jenkins tak má ještě spoustu času na scénář, který píše s Davem Callahamem (Expendables, nová Godzilla), a na řešení producentského dohledu, jelikož se k Wonder Woman nevrací Charles Roven, Deborah Snyder ani Zack Snyder. Jak si druhý díl povede bez lidí, kteří měli dost zásadní vliv na ten první? Kdo ví. Zájemců o jejich práci ale nebude málo a Warneři si na nich určitě dají záležet.

---

Vytáhni v hospodě: John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (nová Bláznivá dovolená, Noční hra) se definitivně upsali režii Flashovy sólovky, která se rozrostla v týmovku Flaspoint.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace