Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man míří do Prahy


ikona
KarelR
jon wattsmarvelprahaspider-manspider-man: homecomingtom holland
 

Něčeho se podržte, za pár měsíců k nám zamíří Jon Watts, aby tu natočil kus pokračování Spider-Man: Homecoming. Ne, nejde o podivnou bulvární spekulaci. Praha má opravdu patřit mezi lokace, na kterých se rozehraje první marvelovka po Avengers 4, a to už letos v létě. Další spolupráce Marvelu a Sony se z New Yorku vydá do Londýna, do Benátek, do Prahy a možná i do Berlína. Od května do září tak bude Tom Holland oslňovat evropská města a třeba si dá i selfíčko se svatým Václavem.

Co dalšího o filmu víme? Není toho moc. Premiéra je v plánu na 4. července 2019, kromě Hollanda budou na place i další herci z jedničky (Marisa Tomei, Zendaya, Jacob Batalo atd.) a znovu by měl dorazit nějaký slavný Avenger. Napoprvé si v Sony vydupali Iron Mana, napodruhé to bude… Kapitán Amerika? Black Widow? Hulk? Kdo ví. Počítejte ale spíš s „přízemnějším“ superhrdinou, jelikož by mohlo jít špionážní biják.

Naznačují to castingy, které hledají evropskou femme fatale (spekuluje se o Jessice Drew aka Spider-Woman) a starší herce do rolí tajných agentů. Všechno ale bude jasnější až za pár měsíců, kdy se Peter Parker objeví v ulicích Prahy a my budeme doufat, že za ním nebudou cedule v ruštině nebo francouzštině.

---

Vytáhni v hospodě: Nový Spider-Man se bude točit pod názvy The Fall of George a Bosco.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace